Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam dziewczyny, które chcą schudnąć 10 - 20 kg do końca roku:) Razem damy radę!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-11, 08:50   #1
Lili18888
Raczkowanie

GG do Lili18888
Arrow

Zapraszam dziewczyny, które chcą schudnąć 10 - 20 kg do końca roku:) Razem damy radę!

Cześć Dziewczynki

Załóżyłam ten wątek, bo liczę przede wszystkim na wasze wsparcie podczas całego procesu odchudzania Ja nie mogę na siebie wręcz patrzeć, pomimo tego, że mam dość ładną twarz, mój facet mnie komplementuje.. ale nie potrafię patrzeć na swoją figurę. Jestem wysoka i nawet ważąc 80 kg wyglądam bardzo dobrze, bo mam ciężkie, grube kości.

Odkryłam ciekawą dietę - ryżową i przez 21 dni mam zamiar ją stosować ) Dieta jest niskokaloryczna (1000kcal) dlatego można ją stosować wyłącznie do 3 tygodnie i powtarzać co 3 miesiące. Za 2 tygodnie wychodzę za mąż i jest to jedyny szybko sposób żeby pozbyć się kilku kg. Nie mam zamiaru jesc samego ryżu bo w dietę wchodzi także białe mięso, ryby, warzywa, owoce, jogurty light. Zastępuje jedynie ziemniaki - ryżem brązowym i chleb - płatkami ryżowymi albo ewentualnie co 4-5 dni chlebem pełnoziarnistym Potem będę zwiększać powoli dawki jedzenia, ograniczając tłuszcze zwierzęce, słodycze, ziemniaki i fast-foody

Myślę, że dzięki ćwiczeniom - ZUMBIE - uda mi się osiągnąć wagowy cel
Zumba to połączenie tańca latynoamerykańskiego typu salsa, cumbia, reggaeton itd W ciągu godziny ćwiczeń można spalić nawet do 800 kcal Kiedyś ćwicząc dzień w dzień przed 3 tygodnie, jedząc 5 posiłków dziennie ograniczając słodycze i tłuszcze zwierzęce schudłam 7 kg

Która z Was ma ochotę przejść przez to wszystko razem ze mną? Nie ukrywam, że liczę szczególnie na osoby, które po kilku dniach nie pozbędą się zapału

A tym czasem idę zumbkować ;P Filmiki długometrażowe możecie obejrzeć na google video

90,5 ---- 88,2 ------ --------------------70

I cel: 87kg
II cel: 84 kg
III cel: 81 kg
IV cel: 78kg
V cel: 74 kg
VI cel: 70kg
Lili18888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując