Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-11, 11:30   #4525
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Wiem, wiem o co chodzi kochana. Tylko Anagat tak to wczoraj napisala jakby obserwacja cyklu byla rownoznaczna z invitro

Do mnie nie dociera, imo ze odczuwam juz czasem mala ... patrze na swoj brzuch i sobie mysle, ze siedzi tam 20 centymetrowa dziewczynka i fika itp i niedowierzam
Macie racje, jak ciezko w to uwierzyc ze zupelnie nowy maly czlowieczek (7-0 centymetrowy w moim przypadku) tam sobie w naszych brzuszkach siedzi , skacze i fika koziolki
To jest niesamowite i to jest CUD
Bylam z Wami caly czas dziewczynki tylko takiego lenia mialam ze nawet skrobnac mi sie nie chcialo
Tikki piesiu piekny! My od roku jestesmy bez pieska , musielismy uspic nasza sunie, byla stara i zchorowana, miala min zaawansowana cukrzyce i juz organy byly poniszczone. No a ze wzgledu na nasz bardzo nieuregulowany tryb zycia i ciagle podroze nie zdecydowalismy sie na psa. W tej chwili np gdy latamy do PL to Ryanair a oni akurat wogole nie zabieraja psow na poklad samolotu tylko i wylacznie psy -przewodniki.
No a u mnie w domu zawsze zawsze piesek byl i bardzo mi nieszczesliwie bez
A co do tematu zajscia to ja calkiem naturalnie i co najlepsze - z zabezpieczeniem My dzidziusia wogole nie planowalismy i zabezpieczalismy sie prezerwatywa, no i tak wyszlo jak wyszlo

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora