Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-12, 10:47   #3485
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Fajny, firmę Arti polecam, bo mam ich łóżeczko turystyczne a kumpela krzesełko ze stolikiem i w obu przypadkach dobre wykonanie. Tylko szkoda, że nie pokazali jak rozkłada się na płask.

Mnie się podoba takie jak było wczoraj w przepisie na życie pokazane, fajne bo miało inaczej pająki z zabawkami i nie przeszkadzają przy wkładaniu malucha - ale nie wiem co to za firma, poszukam dziś na all to puszcze link.
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Bardzo fajny bujaczek
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Bambusiek, lezaczek super i malo by mnie obchodzilo,ze to nie fisher price. Ja tez slyszalam same dobre opinie o firmie arti Ja tam lubie porzadnie wykonane polskie produkty.
Dzięki za opinię dzisiaj na 17 jestem umówiona na obejrzenie i ew. zakup

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Tż pojechał na basen(dzisiaj ma wolne), ja wsunęłam metodę na głoda i przygotowałam do śniadanka przysmak tżta( i mój z resztą też), pomidorki z mozarellą i bazylią. Teraz sie przegryza w lodówce. Zrobiłam zdjęcie i wrzucę przepis do klubu bo naprawdę polecam na śniadanko albo imprezkę

ach nie wszystko przeciez musi być fishera, bujaczek bardzo ładny i w dobrej cenie, jesli będzie sie dobrze sprawował to już w ogóle super
Pomidory z mozarellą po prostu kocham w sezonie pomidorowym (teraz już są coraz gorsze) prawie codziennie jedliśmy

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie sałatę, ale nie wiem co z niej zrobić, fajnie wyglądała, taka zieloniutka to wzięłam :P
Na kanapki, jakaś sałatka (np. pomidor, ogórek, kukurydza, sosik)

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
ja też się uparłam na baby merc no ale zakup dopiero w grudniu za premię będzie...
Ja też chyba, że znajdziemy jakąś fajną używkę
_________________________ ______________
Byłam w lumpku
Wydałam 20 zł, dla juniora mam jednego pajaca z weluru, portki i miałam jeszcze czapeczkę i rękawiczki, ale gdzieś mi wypadły po drodze do kasy
A dla siebie spodnie ciążowe (czarne gładkie materiałowe), spodnie dresowe, tunikę, bolerko wiązane, szalik i zajefajny płaszcz kurtkowy co prawda opina się na brzuszku, ale jeszcze trochę luzu ma, no i przyda się po ciąży

No i w drodze powrotnej skusiłam się na baleriny z promocji... kosztowały 19 zł przecenione z 89
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora