2011-10-12, 13:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Ostre potrawy poprawiają przemianę materii więc na chudnięcie dobre.
|
Ale ja nie chcę schudnąć chcę zmienić swoje nawyki żywieniowe, które nie są dobre dla mojej cery choc moje kupki smakowe wielbią ostre rzeczy 
Cytat:
Napisane przez lolitka888
Ja posiadam jeden tylko idealnie dopasowany z firmy reserved.Jest niesamowity,nic nie odstaje,wszystko leży jak powinno..wizualnie tak fajnie wyglądają w nim moje małe niestety piersi,że napatrzeć się nie mogę  Do tego koralowy kolor
|
mój ulubiony stanik też jest z Reserved
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Ja nosze tylko sztywne staniki.
Nie lubię szmatkowych. Już wole wcale.
jakiś czas nosiłam takie grubsze, powiększające ale stwierdziłam, ze one nie są dobre dla cyców. I teraz noszę usztywniane ale nie wypchane.
Wtam, jestem posiadaczka prawdziwego 75B 
|
Też zrezygnowałam z push push push upów, koszmar dla wygody i też usztywniane miseczki w takich miękkich bym się źle czuła, tak choćbym wyszła bez
Cytat:
Napisane przez lolitka888
Zmyłam wkońcu amle  Moje włosiczki  a Wy się pochwalicie?
|
Prostujesz włoski, czy masz już takie z natury? Na pewno nie jest to mysi kolor, jest to bardzo ładny ciepły blond (przynajmniej wg mnie, ale są tu większe specjalistki )
Jedna moja znajoma opowiadała mi niedawno, że poszła właśnie do sklepu z jakąś tam drogą bielizną i ekspedientka dobrała jej stanik bodajże 70E, w każdym razie 70. Mi kopara opadła dziewczyna jest sporo grubsza ode mnie, a ja noszę 70B, próbowałam kiedyś wejść w 65 ale nie dało rady Do dziś się zastanawiam jak to jest możliwe by się zapięła w 70
Edytowane przez Elewyn
Czas edycji: 2011-10-12 o 13:27
|
|
|