Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-12, 13:23   #186
Elewyn
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ostre potrawy poprawiają przemianę materii więc na chudnięcie dobre.
Ale ja nie chcę schudnąć chcę zmienić swoje nawyki żywieniowe, które nie są dobre dla mojej cery choc moje kupki smakowe wielbią ostre rzeczy
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Ja posiadam jeden tylko idealnie dopasowany z firmy reserved.Jest niesamowity,nic nie odstaje,wszystko leży jak powinno..wizualnie tak fajnie wyglądają w nim moje małe niestety piersi,że napatrzeć się nie mogęDo tego koralowy kolor
mój ulubiony stanik też jest z Reserved
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja nosze tylko sztywne staniki.
Nie lubię szmatkowych. Już wole wcale.
jakiś czas nosiłam takie grubsze, powiększające ale stwierdziłam, ze one nie są dobre dla cyców. I teraz noszę usztywniane ale nie wypchane.

Wtam, jestem posiadaczka prawdziwego 75B
Też zrezygnowałam z push push push upów, koszmar dla wygody i też usztywniane miseczki w takich miękkich bym się źle czuła, tak choćbym wyszła bez
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Zmyłam wkońcu amle Moje włosiczkia Wy się pochwalicie?
Prostujesz włoski, czy masz już takie z natury? Na pewno nie jest to mysi kolor, jest to bardzo ładny ciepły blond (przynajmniej wg mnie, ale są tu większe specjalistki)

Jedna moja znajoma opowiadała mi niedawno, że poszła właśnie do sklepu z jakąś tam drogą bielizną i ekspedientka dobrała jej stanik bodajże 70E, w każdym razie 70. Mi kopara opadła dziewczyna jest sporo grubsza ode mnie, a ja noszę 70B, próbowałam kiedyś wejść w 65 ale nie dało rady Do dziś się zastanawiam jak to jest możliwe by się zapięła w 70

Edytowane przez Elewyn
Czas edycji: 2011-10-12 o 13:27
Elewyn jest offline Zgłoś do moderatora