2011-10-12, 13:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Napisane przez MissZuzia
ja sama się nad tym zastanawiam, nie tylko chodzi o zakupy ale ogólnie rozmowa o naszym dziecku. Boję się, że całkiem zdominuje nasze rozmowy, no bo oprócz spraw życia codziennego jak zakupy/co na obiad/sprzątanie/zdrówko itp. tematy, rozmawiamy wyłącznie o dziecku ostatnio.... Nie chcę żebyśmy nagle obudzili się za kilka lat, zdając sobie sprawę, że w naszym życiu było tylko o dziecku ostatnio, a nasze potrzeby spychaliśmy na bok zapominając całkiem o nas jako parze  ehs takie dylematy  wspominałam o tym tż ale on mówi, że wg niego jest wszystko dobrze z nami i mamy inne tematy i że wymyślam 
|
A my wlaśnie rozmawiamy o wszystkim, oprocz dziecka i zakupów dla niego
Cytat:
Napisane przez kasikzaki
Któraś mamuśka pisała kiedyś na temat stacji parowej, ciekawa jestem czy jest zadowolona, a może któraś z Was ma??. Wczoraj cały wieczór siedziałam i czytałam opinie, no i wszyscy piszą ze jest to super ułatwienie, prasowanie nie jest moją mocną stroną  Chyba sie skusze ale najtańszą dobrej firmy znalazłam za 162.5euro o taką i nie wiem czy na prawde warto. Tak i tak musze kupic żelazko ale fajne są też za 50euro.
Tż mi oczywiście gada, po co taka droga stacja za tą cene to można miec 3 żelazka.....no tak tylko ze on cwaniak nie prasuje
Co myślicie?
|
Ja sie raczej nie zdecyduję, musi wystarczyc żelazko
|
|