2011-10-12, 14:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
juz jestem w domku 
szczesliwa,ze juz mam mlucha przy sobie...i lezki mi leca jak czytam od Was gratulacje  dziekuje
wczoraj o 16.08 Adrianek sie urodzil.
kazdemu zycze tak wspanialego porodu,wiadomo bol byl,ale byl to porod swiadomy,wiedzialam co z moim cialem sie dzieje,zapanowalam nad skurczami i bez znieczulenia dotrwalam do 9 cm...a potem dostalam minimalna daweczke w noge,aby miec sily na parte.
a najwazniejsze-nie popekalam  moja mala jest cala 
mialam super polozna i to dzieki niej poszlo tak latwo.
Adrian wazy 3245 i jest malutki,nie mierzyli go ale wydajemi sie,ze ma 49-50 cm.caly czas spi,spi i spi...ale jest przeslodkim bladaskiem,bardzo podobnym do Kainki jaksie ur...buziaki mamusie
|
Fajnie, ze was wypuścili juz do domku, a synuś taki malusi, ale ma cudne imię ja mam do tego imienia wielki sentyment
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
Laski zapytam jeszcze raz, myslicie ze moge mlodej zakladac pampki "active boy"? bo mamie sie pomylilo i takie nam kupila....;/
tz wczoraj kupil za male
i tak to jest liczyc na kogos, leciec po 3 pake czy myslicie ze przejdzie jakos?
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
AGA no tak tam to szybko wypuszczaja!!!
Powiedz jak Karinka zarwagowala? !!!
Jak sie czujesz? w ogole opowiadaj, super ze porod taki sprawny, ja tez juz wiem na co sie pisze, wiec nawet na najgorsze krzyzowe jestem swiadomie naszykowana:P
No ty bylas 8 tygdni przede mna
Ja tez bym chciala juz tulic malucha i ci tego i tego ze jestes po porodzie cholernie zazdroszcze!
|
Darusia, a moze to jakis znak, że szykuje sie wam chlopiec nie dziewczynka ale to dopiero by było hehe nie zebym była zlosliwa ale wiesz 
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
no wlasnie maja krotszy ten wklad w srodku , ja chyba joba z nimi dostane, jeszcze tz mnie wkurzyl wczoraj bo stwierdzil ze wszystko do konca listpada dla malucha " sie kupi"
no jasneeeee, sie kupi ale moze byc roznie ,a pod koniec listopada ja z żelazkiem stać w 38 tygodniu nie zamierzam, wiec sie obrazilam, moj problem polega na tym tylko ze ja obrazac nie umiem, ale zlosc pokazalam na dziada
poki co mamy wozek, lezak pare ciuszkow, ale to nie wiele dosc jak na przyjscie dziecka na swiat co nie?:P
ja go kiedys utłukę!
Minka jak pogody teraz lipne to moze do nas wpadniecie?
|
faktycznie to niewielka kropla w morzu potrzebnych rzeczy, no ale Ty jestes obrotna babka wiec szybko wszystko zorganizujesz nie ma co się złościć na Tżta
a pampki chyba możesz uzywać, a jak nie to wymień sie z jakąś dziewczyną na forum, albo jakąś laską na waszym placyku czy znajomą, chętna się znajdzie
co do zakupków dla drugiego dzidziusia ja w dniu wczorajszym zakupiłam wózek
|
|
|