2011-10-12, 21:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska
Kupujecie kołderke do lozeczka? Czy po prostu wpierw bedzie rożek, śpiworek i kocyk?
|
ja kupię już hurtem bo są zestawy że osłonka pościel i kołderka/poduszka, niech czeka ale na początek w rożku pewnie pod kocykiem będę kłaść dziecko
Cytat:
Napisane przez neska22
ja jestem stara juz  i na sczęscie moim zdaniem tez nie chodziłam do gimnazjum 
|
e tam, ja starsza 
Cytat:
Napisane przez pearpearl
jezykoznawstwo kognitywne na fil.angielskiej i pisze o teorii dynamiki sily Talmy'ego, gdzie nawet nie ma polskich zrodel o tym, a angielskie sa napisanie takim jezykiem, ze po dwoch zdaniach nie wiem, o co chodzi 
|
to są takie specjalnosci o matko, język można sobie połamać na jej wymówieniu 
Cytat:
Napisane przez inutil
hej, sorrki, że nie nadrabiam, nie mam siły.
Jak nie urok to sraczka... dziś znowu zaliczyłam  taki chyba mój urok...
no i mamy problem... tz wczoraj wieczorem zauważył na plecach jakieś dziwne placki (cały odcinek lędźwiowy w czerwonych plamkach), to samo na brzuchu i po bokach. Miał iść dzisiaj do lekarza, ale się nie udało, idzie jutro. A dziś jeszcze wyszło mu na rękach - po wewnętrznej stronie. Nie swędzi, nie ma gorączki... nie mam pojęcia co to jest.
Mi wyszło coś na samym dole brzucha, rano miałam kaszkę swędzącą, po wapnie przeszło, a teraz znowu 
|
kurczę trzymam kciuki, żeby to nic poważnego nie było 
Cytat:
Napisane przez neska22
huraaaaaaaaaaaaaaa!! Gabryske wywalili!!!!!!!!!!!! hura!!! 
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
no to ide 
dobranoc jeszcze raz
|
hip hip hurraaaa 
Cytat:
Napisane przez agawoo
Znaczy się o tap madl chodzi tak 
|
of course
|
|
|