Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-12, 22:07   #3882
aska_k9
Raczkowanie

Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Wow Nie ma tutaj detergentu, nie potrafię zlokalizować środka myjącego. "A dalej tam" to sól krzemianowa, konserwanty. A wszystko to ekstrakty, oleje. Ekstrakty, szczególnie początkowe to te typowo "odświeżające" - np. lawenda, rozmaryn, szałwia, pokrzywa, rumianek. Pewnie na tym opiera się mycie. Cóż, nie jest to szampon dobrze oczyszczajacy, wydaje mi się, że w wielu przypadkach włosy będą po prostu tłuste. Jeśli ktoś miał styczność z myciem odzywką, to może być dla niego idealny. Skład sam w sobie super, ale gdyby to była odżywka Cięzko mi powiedzieć jak się zachowa u Ciebie.
Dzięki za analizę, jestes genialna . Miałam już stycznośc z myciem odżywką, zobaczymy co z tego specyfiku wyniknie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez hey Pokaż wiadomość
Mama nadzieje, ze nie bedziesz miała mi za załe ze sie wtrące Lista skąłdników w tym szamponie nie jest podana w konwencji INCI co jest czeste w poroduktach amerykańskich. Detergentem jest tu Saponified Organic Oils of coconut, Olive and Jojoba co wcale nie znaczy, że musi to być mydło, bo w podobnie konkretny sposób niektóre firmy zaznaczajac łagodne, dobre detergenty
Dopiero teraz to przeczytałam, dziękuje wam bardzo dziewczyny
aska_k9 jest offline Zgłoś do moderatora