Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-13, 08:13   #3670
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Wróciłam z Jamin ze spacerku, mam dla Was fotki
Mam nadzieję, że przekonają niepewne osoby
Czy Jamin jest na zamek w środku, bo jakoś nie mogę się dopatrzeć?

Bo kieszeń w środku ma jedną, widzę.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Pozwolę się wciąć w wątek, żeby wrzucić zdjęcia pomarańczowej Jacky coby ją dodać do wątku real foto Torebka jest piękna, kocham ją bardzo i intensywnie od 2 tygodni użytkuje A dziś zamówiłam beżową

Załącznik 4279540 Załącznik 4279541Załącznik 4279542
Bardzo ładna.

Się wetnę z pytaniem - ona jest na zamek zwyczajnie, a ten dinks to takie dodatkowe zapięcie, dla ozdoby??

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Mam zadanie - kupić mamie czarną torbę.

Wybór padł na: Jamin, Jenny, Jacky i Madarę.
Ta ostatnia już odpadła, bo nie ma czerni na stanie. Potem odpadła Jenny - po lekturze wątku z fotkami - narzekacie, że się gniecie i w ogóle jakaś taka wymięta jest.

No i zostały: Jamin oraz Jacky. Co radzicie?
Torba nie może być flakowata, jak worek, taka bardziej kształtna jest potrzebna. I koniecznie na zamek, żeby nic nie wylatało. No i pakowna. I na pewno - musi być opcja wzięcia jej do ręki.

Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e-torebka Jamin.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e-torebka Jacky.jpg (27,6 KB, 10 załadowań)

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2011-10-13 o 08:14
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora