2011-10-13, 12:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Cytat:
Napisane przez mol_aa
domi7ks w klasie miałam Remigiusza i zawsze wolalismy do niego Remek, a nastudiach byl dwoch Tymoteuszy, mowilismy do nich Tymek, ale Tymek to mi sie kojarzy z plynem do naczyn z biedronki 
|
hehe no co produkty z Biedronki najlepsze :p
Cytat:
Napisane przez Chawa
Ja też za Nadią - osobiście bardziej mi się podoba.
A Zośkę to mam sąsiadkę - wścibskie babsko, do tego woda i mydło to jej największy wróg, więc źle mi sie kojarzy.
|
Też mi się kojarzy tak 
Cytat:
Napisane przez Seona
Domi7ks, już lepsze Remigiusz  Nie leży mi imię Tymoteusz ani Tymon  Ale to moje zdanie, Wam ma się spodobać  A jak Twoja Córeczka ma na imię? Może jakoś do jej imienia dopasować?
U mnie jest np. w sąsiedztwie Gabi i Tobi  Gabriela i Tobiasz  U mnie będzie (o ile faktycznie to córeczka) Pati i Lili  Moi znajomi mają Olę i Alę -Aleksandra i Alicja itp.
Mnie się Igor strasznie podoba i chyba tak bym dała, chociaż też mega popularne teraz.
|
My mamy Pole (Polusia ) 
Cytat:
Napisane przez princessskaa
Domi  za wizytę
|

Cytat:
Napisane przez Tincia
Tymek mi się podoba  Ale mojemu Tż też z płynem się kojarzy
A na Remigiusza: Remik albo Remek- też ładne imię 
|
Fajnie, że Wam się podobają moje propozycje 
Cytat:
Napisane przez ja_dalia
a co sadzicie o imieniu Zoja ???? Bo naszło mnie ze moze jakies rosyjskie....i ma cos w sobie 
|
Hmm mi średnio 
Cytat:
Napisane przez joamic1
Zoja fajnie mam koleżankę koreankę o takim imieniu.
A dziś przyszła sukieneczka i sweterek dla niuni dziewczyna jeszcze dorzuciła parę gratisów.
I to my w 35 tygodniu
|
super
Cytat:
Napisane przez ja_dalia
Wiadomość od Ani :
Siedzi w szpitalu.. ma rozwarcie ale za małe i jak się nic nie zmieni o 17 mają jej przebić wody... Ściska nas i pozdrawia 
|
trzymamy kciuki!!!
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
Domi ja bardzo chcialam Tymoteusza bądź Kacperka jesli mialby byc synuś.
Tz na Tymka srednio nastawiony wiec mial byc Kacperek, ale plan mialam taki ze po porodzie to sie na wszystko zgodzi wiec przypuszczam ze bylby Tymuś wlasnie 
|
A dla dziewczynki jakie macie- bo zapomniałam <wstyd>
|
|
|