Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-13, 13:57   #1255
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
mały ładnie spał zasnął o 19,30 potem jedzenie o 23.35 potem o 4.30 i pobudka o 7.30 dziśtroszkę płaczliwy ale ogólnie nie ma co narzekać gorączki nie ma póki co (tfu tfu na psa urok) i nóżka nie spuchła
Brawa

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja już nie mam połowy, a gdzie się nie obrócę wszedzie je znajduję, co 5 bym musiała sprzątać a i tak bym znajdowała nowe. Po myciu to dopiero jest masakra!!
Mnie tez wypadają, kupilam tabletki z witaminami i zobaczymy co bedzie, oby nie trwalo to dlugo bo.. nie chce zostac łysa

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Krystuś ma już 3 miesiące
Gratulacje

Moja Karolinka ucina wlasnie druga dzis drzemke i spi od ponad godziny mam przekochane i cudowne dziecko uwielbiam ją taka pannica mi rosnie ze szok hehe

A co do drugiego dziecka to my z mezem oczywiscie tez chcemy miec nastepne ale nie teraz chcialabym przynajmniej rok popracowac co by etat zachowac i nie dac powodu do zwolnienia bo wiecie jak to jest, a 2-3 letnia roznica bedzie w sam raz miedzy maluchami ale jak wyjdzie to samo zycie pokaze, czy i kiedy "ten na gorze" da nam kolejnego malucha

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-10-13 o 14:02
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora