Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Czesc Mamusie, ja jeszcze w pizamie
Cala noc nie moglam spac, rano zjadlam sniadanko i pozniej usnelam, no i niedawno sie obudzila. Ciekawe,kiedy sie poucze 
Mam wiesci od Agatka. Oj, smutny ten nasz dr.Czosnek, bo okazalo sie, ze Zajaczek ma hipotrofie plodu i na razie zatrzymuja ja w szpitalu. Codziennie beda badac tetno dziecka, za tydzien kolejne usg. Nawet nie mogla sobie popatrzec na dzidzie, bo w szpitalu maja monitor tylko zwrocony w strone lekarza. Jednak lekarz powiedzial ogladajac Malego, ze "nie ma tragedii", ale musze to obserwowac.
Mogla sobie wyjsc na szybkie zakupy w poblizu szpitala, a teraz jakos maja odwiedzic ja jej rodzice i przyniesc obiad.
Bebi, wspolczuje tzta i tego, ze musisz sie z nim tak uzerac 
AgaMili, to sobie siostrzyczka wybrala meza :/ Chyba nie ma nic gorszego, niz taki pieprzony Albaniec za meza... Napatrzylam sie na takie zwiazki, jak mieszkalam w Londynie. Poza tym raz Albaniec byl moim szefem i juz wtedy wpierniczal sie w moje prywatne zycie. Co dopiero maz... Nieciekawie, nieciekawie 
Poza tym 18 lat...ech... Moze jej sie teraz wydawac,ze tego chce, ale oby pozniej nie zalowala :/
Cytat:
Napisane przez mala_stopka
Pearpearl będzie dobrze, głowa do góry, pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu  więc proszę myśleć pozytywnie bo będzie 
i przesyłam pozytywne fluidki 
|
dziekuje kochana 
i za dobre fluidki i za baciki
przyda sie i jedno i drugie 
Cytat:
Napisane przez mala_stopka
córcia mi się wczoraj zapytała: "Mamo czy ja kiedyś byłam chłopakiem??"
jak się dowiedziała, ze nie, to stwierdzila, że szkoda, bo chłopaki moga tak fajniee sikać na stojąco... 
|
aaaahahahaha
belzbledna corcia!!!
no i zgadzam sie z nia w 100%, tez bym chciala moc sikac na stojaco, sluchaj...  
Cytat:
Napisane przez nawojka8583
Cześć Mamusie! Ja tylko na chwilkę, mam przerwę w pracy, bo wyszłam na to USG i jestem troszeczkę pocieszona, bo cysta się nie powiększyła od ostatniego badania, a nawet minimalnie pomniejszyła, także kawałek kamienia z serca się ukruszył, zobaczymy co będzie dalej. Lecę troche ponadrabiać wczorajsze zaległości,a za godzinkę znów do pracy, póżniej może mi się uda resztę nadrobić.
|
uufffff
no to bardzo dobra wiadomosc, dzisiejszego dnia 
trzymam kciuki za dalsze wchlanianie i nie denerwowanie sie mojej immienniczki 
Cytat:
Napisane przez nawojka8583
Pearpearl my tu wszystkie mocno w Ciebie wierzymy i wiemy napewno, że dasz radę, będziemy mocno ściskać kciuki i napewno się obronisz 
|

jestescie najlepsze na swiecie
Cytat:
Napisane przez raqla
Witam Brzuchatki!
Wczoraj miałam "połówkowe" i w końcu udało się podejrzeć płeć lokatora  A zatem powiększam ilość lutowych dziewuszek!  Okazuje się, że jednak nie mam takiej intuicji, bo coś tak czułam na chłopaka, a tu córcia 
|
no jasne! moze od razu zamalujmy cala strone lutowa na rozowo !!! 

a tak powaznie to ogromne gratulacje kolejnej pannicy  
Cytat:
Napisane przez kasiahexe
Pearpearl glowa do gory napewno wszystko pojdzie dobrze
a co do znieczulenia to nie zdazyli hihi
|
no i tu jest pies pogrzebany
sama nie wiem,co bym wolala
szybki porod bez znieczulenia, czy troche dluzszy,ale z 
Cytat:
Napisane przez agawoo
Pearl, no tak, jestem robaczek zap***dalaczek 
|

Cytat:
Napisane przez Agawoo
Oj, jakbyśmy ten czosnek dostarczyły, to gwarantuję, że szybko by Agatka wypuścili 
|
wiadomo,ze jest mi jej szkoda i smutno,ze musi przez to przechodzic, ale wedlug mnie, to nawet i dobrze, ze tam polezy, bo przynajmniej nie bedzie miala zadnej okazji, aby wdychac dym papierosowy
ciekawe,czy ta cholerna tesciowka sie teraz zreflektuje - obilabym babsko
Uska, podoba mi sie Twoj przepis na biszkopt. Tylko ze u mnie nie ma tego sklepu 
Nikotynko, oszczedzaj sie 
Trzymamy z Malym/Mala kciuki za dzisiejsze wizyty.
Buzki buzki