Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-13, 14:49   #3670
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Czesc Mamusie, ja jeszcze w pizamie
Cala noc nie moglam spac, rano zjadlam sniadanko i pozniej usnelam, no i niedawno sie obudzila. Ciekawe,kiedy sie poucze

Mam wiesci od Agatka.
Oj, smutny ten nasz dr.Czosnek, bo okazalo sie, ze Zajaczek ma hipotrofie plodu i na razie zatrzymuja ja w szpitalu. Codziennie beda badac tetno dziecka, za tydzien kolejne usg. Nawet nie mogla sobie popatrzec na dzidzie, bo w szpitalu maja monitor tylko zwrocony w strone lekarza. Jednak lekarz powiedzial ogladajac Malego, ze "nie ma tragedii", ale musze to obserwowac.
Mogla sobie wyjsc na szybkie zakupy w poblizu szpitala, a teraz jakos maja odwiedzic ja jej rodzice i przyniesc obiad.

Bebi, wspolczuje tzta i tego, ze musisz sie z nim tak uzerac

AgaMili
, to sobie siostrzyczka wybrala meza :/ Chyba nie ma nic gorszego, niz taki pieprzony Albaniec za meza... Napatrzylam sie na takie zwiazki, jak mieszkalam w Londynie. Poza tym raz Albaniec byl moim szefem i juz wtedy wpierniczal sie w moje prywatne zycie. Co dopiero maz... Nieciekawie, nieciekawie
Poza tym 18 lat...ech... Moze jej sie teraz wydawac,ze tego chce, ale oby pozniej nie zalowala :/

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
Pearpearl będzie dobrze, głowa do góry, pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu więc proszę myśleć pozytywnie bo będzie
i przesyłam pozytywne fluidki
dziekuje kochana
i za dobre fluidki i za baciki
przyda sie i jedno i drugie
Cytat:
Napisane przez mala_stopka
córcia mi się wczoraj zapytała: "Mamo czy ja kiedyś byłam chłopakiem??"
jak się dowiedziała, ze nie, to stwierdzila, że szkoda, bo chłopaki moga tak fajniee sikać na stojąco...
aaaahahahaha
belzbledna corcia!!!
no i zgadzam sie z nia w 100%, tez bym chciala moc sikac na stojaco, sluchaj...
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie! Ja tylko na chwilkę, mam przerwę w pracy, bo wyszłam na to USG i jestem troszeczkę pocieszona, bo cysta się nie powiększyła od ostatniego badania, a nawet minimalnie pomniejszyła, także kawałek kamienia z serca się ukruszył, zobaczymy co będzie dalej. Lecę troche ponadrabiać wczorajsze zaległości,a za godzinkę znów do pracy, póżniej może mi się uda resztę nadrobić.
uufffff
no to bardzo dobra wiadomosc, dzisiejszego dnia
trzymam kciuki za dalsze wchlanianie i nie denerwowanie sie mojej immienniczki
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Pearpearl my tu wszystkie mocno w Ciebie wierzymy i wiemy napewno, że dasz radę, będziemy mocno ściskać kciuki i napewno się obronisz

jestescie najlepsze na swiecie
Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Witam Brzuchatki!
Wczoraj miałam "połówkowe" i w końcu udało się podejrzeć płeć lokatora A zatem powiększam ilość lutowych dziewuszek! Okazuje się, że jednak nie mam takiej intuicji, bo coś tak czułam na chłopaka, a tu córcia
no jasne! moze od razu zamalujmy cala strone lutowa na rozowo !!!

a tak powaznie to ogromne gratulacje kolejnej pannicy

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Pearpearl glowa do gory napewno wszystko pojdzie dobrze

a co do znieczulenia to nie zdazyli hihi
no i tu jest pies pogrzebany
sama nie wiem,co bym wolala
szybki porod bez znieczulenia, czy troche dluzszy,ale z

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Pearl, no tak, jestem robaczek zap***dalaczek

Cytat:
Napisane przez Agawoo
Oj, jakbyśmy ten czosnek dostarczyły, to gwarantuję, że szybko by Agatka wypuścili
wiadomo,ze jest mi jej szkoda i smutno,ze musi przez to przechodzic, ale wedlug mnie, to nawet i dobrze, ze tam polezy, bo przynajmniej nie bedzie miala zadnej okazji, aby wdychac dym papierosowy
ciekawe,czy ta cholerna tesciowka sie teraz zreflektuje - obilabym babsko

Uska, podoba mi sie Twoj przepis na biszkopt. Tylko ze u mnie nie ma tego sklepu

Nikotynko, oszczedzaj sie

Trzymamy z Malym/Mala kciuki za dzisiejsze wizyty.

Buzki buzki

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora