Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-13, 16:07   #3622
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011

kasnienkakg buziak dla Lilki

dzięki dziewczyny, jakoś to idzie

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Castia trzymaj się NAjważniejsze, że będziecie na swoim - razem
JA pamiętam jak się wyprowadzałam 2 lata temu od rodziców to też nie obyło się bez płaczu hehe, jednak przywyczaiłam się do naszego domu mieszkając w nim całe życie. Ale cięzko mi było 2 dni a teraz już nie wyobrażam sobie znów mieszkać z rodzicami
NAjlepiej z mężem i dzieckiem - sami
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
O, to niech Wam się dobrze mieszka
Ja też jak pomyślę o przeprowadzce to mi dziwnie....z jednej strony chciałoby się, a z drugiej smutno mi będzie...zwłaszcza, że z mamą cały dzień spędzam, a tak to mąż w pracy, a ja sama będę z Leonkiem.
Oby sprawnie poszło wszystko
no własnie mi smutno z tego powodu że tu mam mamę, dwie siostry, codziennie kawka, pogaduchy, razem pichcimy obiadki.
ma mi kto wyjść z małą na spacer, zostać jak potrzebuję gdzieś wyjść,Malwinka ciocie uwielbia piszczy i się cieszy na sam ich widok.
na pewno będzie jej dziwnie że już tylu domowników nie będzie tylko mama i tata

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
nie rycz! nie łam się!
Trzeba się cieszyc! : jupi:
W koncu bedziecie razem wić gniazdko!
A do rodzicow zawsze mozna wpasc, na pewno ucieszą się, jak beda mogli zając sie dzieciątkiem
Weź aparat i zrob zdjecia jeszcze prawie pustego mieszkanka z kartonami i na srodku z Waszym dzieciątkiem. Bedzie pamiatka na cale zycie
Gratuluje. zycze powodzenia, wytrwalosci i duzo cierpliwosci!
świetny pomysł z tą fotką , dzięki

gdyby ten dom był zdala od rodziców tż ja bym leciała jak na skrzydłach. a on jest obok
dzieli nas ze 100m, w tym samym podwórku ale postawiliśmy taki betonowy płot zeby jakoś mieć kawałek swojego podwórka no i zbytnio że tak powiem nie przepadamy za sobą. dlatego ciężko mi tam iść
ale może jakoś to będzie....

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-10-13 o 16:14
Castia jest offline Zgłoś do moderatora