2011-10-13, 20:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda na imiona - jakie imię?
Cytat:
Napisane przez katakumba
tak mysle i mysle, i na watku nie mamy ani jednej julki, oliwii czy kubusia. heh, ale nie trendy jestesmy 
za to mamy kasie, karoline, marcina i wojtka...tak mysle to jakas klasa wyzzsza chyba, no bo ani nikol, dzesik czy szonow 
|
wita sie mama 12 letniej Nikoli wiec dolina spoleczna pozdrawiam tych z wyzyn 
Cytat:
Napisane przez _vixen_

Tylko wiesz co, jaki myślący rodzic zgłosi swoją córkę do konkursu na mała miss? I tak się tworzą te wszystkie nikolowe stereotypy, głupkowaty konkurs na SMSy i Nikole w roli głównej.
Marianna ładniejsze 
Marylka kojarzy mi się z ciocią, to takie imię z pokolenia naszych cioć.
No to prawda 
I zależy to też od środowiska, w którym się obracamy.
Jak dałabym córce na imię Nikola, Wanessa czy Dżesika, to znajomi chyba by mnie śmiechem zabili, ewentualnie obgadywali po kątach, ze za grosz gustu nie mam, a mama się chyba wyrzekła 
|
zazdroszcze znajomych i mamy to musi byc prawdziwa matczyna milosc 
Cytat:
Napisane przez Nelkomama
Wybaczcie, ale z takim nazwiskiem żadne imię ładnie nie wygląda  bez różnicy czy Vanessa, Zofia czy Monika.
|
dokladnie, ale fakt faktem, ze przy takim nazwisku imie powinno byc proste mam znajomych o nazwisku Fiuta i maja na imie Anna i Krzysztof (rodzenstwo) wiadomo nazwisko niezbyt, ale chociaz w polaczeniu z tymi imionami jakos lepiej wyglada.
Dobra spadam bo trzeba meline ogarnac zaraz TZ wroci i bedzie wpier... bo brudno i butelki sie walaja po podlodze
|
|
|