Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Imię dla dziecka - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-13, 20:55   #1273
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Moda na imiona - jakie imię?

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
tak mysle i mysle, i na watku nie mamy ani jednej julki, oliwii czy kubusia. heh, ale nie trendy jestesmy
za to mamy kasie, karoline, marcina i wojtka...tak mysle to jakas klasa wyzzsza chyba, no bo ani nikol, dzesik czy szonow
wita sie mama 12 letniej Nikoli wiec dolina spoleczna pozdrawiam tych z wyzyn
Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość

Tylko wiesz co, jaki myślący rodzic zgłosi swoją córkę do konkursu na mała miss? I tak się tworzą te wszystkie nikolowe stereotypy, głupkowaty konkurs na SMSy i Nikole w roli głównej.

Marianna ładniejsze
Marylka kojarzy mi się z ciocią, to takie imię z pokolenia naszych cioć.

No to prawda
I zależy to też od środowiska, w którym się obracamy.
Jak dałabym córce na imię Nikola, Wanessa czy Dżesika, to znajomi chyba by mnie śmiechem zabili, ewentualnie obgadywali po kątach, ze za grosz gustu nie mam, a mama się chyba wyrzekła
zazdroszcze znajomych i mamy to musi byc prawdziwa matczyna milosc
Cytat:
Napisane przez Nelkomama Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale z takim nazwiskiem żadne imię ładnie nie wygląda bez różnicy czy Vanessa, Zofia czy Monika.
dokladnie, ale fakt faktem, ze przy takim nazwisku imie powinno byc proste mam znajomych o nazwisku Fiuta i maja na imie Anna i Krzysztof (rodzenstwo) wiadomo nazwisko niezbyt, ale chociaz w polaczeniu z tymi imionami jakos lepiej wyglada.

Dobra spadam bo trzeba meline ogarnac zaraz TZ wroci i bedzie wpier... bo brudno i butelki sie walaja po podlodze

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując