2011-10-14, 10:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
heloo
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Niu no właśnie tak planuję wszystko na raty zołożyć. Poczekam jeszcze ale od połówkowego chyba zacznę powoli kupować.
Haniu ty miałąś dużo badań na początek?? BO mi gin tylko 3 przepisał: WR, mocz i cukier. Powiedział, ze wszystkie inne (morfologia, toksoplazmoza, hormony tarczycowe) mam bardzo aktualne i teraz nie trzeba bo robiłam je jakieś 2 miesiące temu.
|
Też miałam w planach po połówkowym zabrać się za konkretne zakupy
Idę dziś do kuzynki jak się okaże ze jeszcze da mi wanienkę i wiaderko to chyba tylko wkładki laktacyjne, pieluchy i podpaski kupię
Ja mam robione stopniowo- nie wszystko na raz. Morfologię i mocz co miesiąc + coś konkretniejszego. Skoro lekarz Ci mówi że nie ma potrzeby robić to nie ma.
Ja pierwszą robiłam toxo, grupę krwi cukier, później WR , HIV i coś jeszcze, teraz mam krzywą cukrową.
Na toxo będę miała jeszcze raz za miesiąc bo nie mam przeciwciał więc trzeba powtórzyć.
Cytat:
Napisane przez emi_lka
Cześć!
Wczoraj spotkałam się z koleżankami, trochę poprawiły mi humor.
Dziś siedzę w pracy niestety do 20, a później w domu goście... Może zdążę przyrządzić jakąś szybką sałatkę.
|
Dobrze jest się spotkać z koleżankami. Ja też byłam wczoraj na plotkach i dobrze mi to zrobiło
|
|
|