Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedział że o siebie nie dbam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-15, 11:49   #172
Naishandha
Przyczajenie

Dot.: Powiedział że o siebie nie dbam

Dałam sobie z nim już spokój. W tym tygodniu ciągle marudził. Myślałam, że to coś poważnego, ale dla niego to było zwykłe spotykanie się. Pokazałam mu zdjęcie na którym miałam zrobione komputerowo różne fryzury, bo chciałam pójść do fryzjera. Napisał mi, że to i tak nic nie da, bo ja nie dbam o siebie. Powinnam pójść do solarium, założyć miniówe, że to nie robi ze mnie od razu ladacznicy (wcale tak nie sądzę). I powiedział "to dla twojego dobra, masz za dużo kompleksów", tylko nie powiedział mi tego spokojnie jak normalny człowiek tylko z wielkimi pretensjami i z krzykami. Zauważyłam w jakich on dziewczynach gustuje, zobaczyliśmy raz dziewczynę w sklepie jak rasowa modelka z mocnym makijażem, pachniało ode niej na kilometr to powiedział do mnie przy niej "założyłabyś takie buty na obcasach, ale byś laska była". A on w ogóle nie dba o siebie wcale. Mówił, że kobieta musi ładnie wyglądać, być szczupła i uwodzić, a facet to ma być facet. Wystarczy dobra gadka i każda będzie jego. Gdzie się tacy rodzą?
Naishandha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując