Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - koszmarna trwała - ratunku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-05-05, 14:30   #2
mmartaa
Raczkowanie

Re: koszmarna trwała - ratunku

Witam niedawno właśnie moja szwagierka (20 lat)zrobiłasobie trwałą po wyjściu z salonu wyglądała jakby sobie warkoczyki zrobiła i ta sama śpiewka musi pani dużo pianki wklepywać odżywki itp.na drugi dzień poprostu siano i prawie proste więc zaoroponowałam szwagierce pujście do tego salonu żeby pani"specjalistka" coś na to poradziła bo włosy wyglądały jakby piorón w stóg siana grzmotną no i pani powiedziała że tak musi być ale nie dałyśmy tak łatwo się zbyć ewidętnie schrzaniła włosy więc tylko było to dobre że oddała 80 zł bo tyle kosztowała trwała i oczywiście nic z tym nie da się zrobić tak nam powiedziały inne fryzjerki jedynie co zrobiły w innym salonie to podcieły końcówki i trochę nawilżyły jakąś odżywką na twoim miejscu żądałabym zwrotu pieniędzy masz do tego pełne prawo to ona jest specjalistką i powinna wiedzieć jak kobieta czuje się po schrzanionej fryzurze trzymaj się i niemartw włosy wkońcu odrosną może ktoś ci doradzi co zrobić bo ja wiem że u mojej szwagierki nic narazie nieda się zrobić pozdrawiam serdecznie pa.