Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-16, 17:57   #3670
paulinka009
Zadomowienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
HELLOŁ DZIEWCZYNKI

Przepraszam Was najmocniej, że tak długo do Was nie zaglądałam... Byłam tu ostatnio (uwaga!) 12 września, a więc pod koniec IX części... Czyli ominęły mnie 2 całę wątki () i 14 nowych sukien Gratuluję Wam serdecznie wyborów! Na szczególną pochwałę zasługuję (moim osobistym zdanim ) suknia Kindziulindzi oraz Ewusia_marchew w swojej kiecce - dziewczyno, jesteś jak bogini!!

Gdzie była sztuczka jak jej nie było? Pracowała :p Niby 3/4 etatu, ale nowa profesja dała mi ostro w kość... Ta praca naprawdę wymaga ode mnie wiele zaangażowania i skupienia, dokształcam się w domku, a w ten weekend dodatkowo miałam pierwszy zjazd na uczelni, więc w ogóle będzie wesoło...

Jeśli chodzi o sprawy ślubne to wszystko stanęło w miejscu. Miałam zamawiać halkę i buty żeby ostatecznie skończyć kwestię sukni (będziemy dopasowywać jej długość do halki i butów właśnie) no ale przez pracownicze obowiązki jakoś mi to z głowy wyleciało. Odezwałam się mailowo do szefowej "mojego" salonu no i okazało się, że poprawki muszę przełożyć na "po nowym roku", bo nie mają gdzie przechowywać mojej sukni a do końca roku szefowa jest na wyjazdach :p To nawet lepiej - przyjemność picowania sukni rozłożę sobie na raty

Generalnie jeśli chodzi o mnie i o TŻa to absurdalnie im bliżej wielkiego dnia, tym więcej się kłócimy... Sądziłam, że jak oboje będziemy mieć stałą pracę to będziemy bardziej spokojni o przyszłość i co a tym idzie szczęśliwsi na co dzień. Jednak się trochę przeliczyłam, widać warunki finansowe nie dają takiego wsparcia jak myśłam... Żremy się praktycznie codziennie (o pierdoły i nie o pierdoły...) mam jednak nadzieję, że to przejściowe...

Kochane, widzę że jest nas tu coraz więcej Witam oczywiście wszystkie nowe i przepraszam te "stare", że nie przeżywam z Wami radości przygotowań... Najzwyczajniej w świecie nie odnajduję czasu na wizażowanie... Postaram się do Was wpadać chociaż co kilka dni KOCHANE JESTEŚCIE!!!
brakowało nam tu ciebie witaj z powrotem )

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora