2011-10-16, 19:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Cytat:
Napisane przez lolitka888
Duzo zalezy od lasu to fakt.My od lat jezdzimy do tego samego..czasem sie wejdzie do nieznane,chodzi sie,chodzi i nic..wtedy nawet szczescie nie pomoze  Choć bywa,że nawet w tym do ktorego jeżdzimy jest brak grzybów,tak bylo rok temu..pojedyncze egzemplarze..
Moja nowa kurtka  Wiem,że nie lubicie pikowanych ale w tej się zakochałam i nie mogłam jej tak zostawić tam,samej 
|
A widzisz, a w roztoczańskich lasach w zeszłym roku był urodzaj grzybów i zbieraliśmy takie ilości, jakich jeszcze nigdy w życiu nie widziałam. Za to w tym było kiepsko, no ale to też wina pogody. I w tym roku było zatrzęsienie orzechów laskowych, a podobno jak leszczyna obrodzi, to w tym samym roku jest kiepsko z grzybami.
Mnie się podoba ta kurtka 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Właśnie o takie mi chodzi ale do Makro specjalnie nie będę jechać  Może najpierw poszukam gdzieś u siebie.
O jak fajnie  Również czekam na zdjęcia. Gdzie je kupiłaś?
|
Może na jakichś bieliźnianych stoiskach będą, coraz popularniejsze są, więc pewnie teraz można znaleźć w wielu miejscach. I tańsze niż w sieciówkach. 
Ten zimowy, pikowany w Stradivariusie. Cieńszy jest z Bershki, a kupiłam go w outlecie To Next.
|