Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-16, 20:33   #689
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez joanna871 Pokaż wiadomość
czesc jestem tu nowa ,od dawna mysle o powiekszeniu piersi i chcialam sie poradzic kobiet doswiadczonych ktore juz to przeszly,mam kilka pytan:
-czy sa jakies przeciwskazania do takiej operacji?
-jak jest 'po' takim zabiegu jak trzeba o siebie dbac
-czy sa jakies przykre doswiadczenia,skutki uboczne?
-ile kosztuje taki zabieg?
-czy w dotyku biustu naprawde czuc ze jest sztuczny?-to bardzo wazne dla mnie
- no i na koniec chcialam o polecenie jakiegos naprawde dobrego fachowca ktory nie spartaczy roboty i odpowiednio zadba o regenaracje po zabiegu ;]
Witam,
patrząc na Twój podpisik trzy pierwsze pytania można pominąć
Koszty zabiegu kształtują się od 8 tyś (np w Czechach) do nawet 20 u nas. Średnio w kraju to koszt rzędu 15tyś.
Biust w dotyku jest inny- niestety tak jędrne duże piersi w naturze u dorołych kobiet chyba nie występują , te sztuczne są za doskonałe Ale chyba to zaleta? Trudno wytłumaczyć jakie są w dotyku takie piersi- chyba najlepiej jakbyś miała okazję to ocenić osobiście. Warto poszukać kogoś kto jest już po operacji i z bliska zobaczyć i dotknać takie żeleczki
Na kiedy planujesz zabieg? bo w doborze lekarza nie bardzo można pomóc musisz sama się zorientować i zobaczyć czego i kogo szukasz. Do innego lekarza jedzie się po małe piersi do innego bo jędrne i niegrzeczne diabełki. Jak już będziesz miała zarys oczekiwań i jakieś nazwiska możemy coś podpowiedzić- ale na nazwisko najlepszego z najlepszych podane na tacy nie licz. Bo to jest niemożliwe.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora