Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-16, 21:44   #2011
greige
Raczkowanie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
mozesz powiedziec cos na temat ograniczenia przetluszczania? czy z taka sama czestotliwoscia myjesz wlosy? bardzo mi zalezy na zmniejszeniu ich przetluszczania, w polaczeniu z masazem wydaje mi sie, ze jantar mi pomogl niestety jak zaczela sie szkola no to nie mam czesto na to czasu poczekam az bedzie sesja wtedy w domciu sie siedzi i zakuwa w miedzy czasie bedzie chwilka na pielegnacje wlosow poki co to strasznie je szarpie przed kazdym myciem bo wtedy tylko nimi sie zajmuje beeee
Ja ogólnie jestem sucha - sucha cera, włosy, bardzo słabo mi się przetłuszczają. Ostatnio 5 dni nie myłam i wyglądały jeszcze jako tako, mimo nakładania różnych wcierek. Ale po seboradinie i radicalu są jakieś takie poklejone, a po jantarze bardzo dobrze wyglądają i mimo to, że psikam nim w przedziałki i siłą rzeczy także na sporą część włosów (przelałam sobie do butelki z atomizerem), to naprawdę było OK. Niestety większość tych kuracji dla wypadających włosów jest jednocześnie dla przetłuszczających się

Cel nr 1 - osiągnięty
Cel nr 2 - osiągnę latem
2A
greige jest offline Zgłoś do moderatora