Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-17, 08:34   #3584
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Nie obraź się niusiunia ale delikatnie powiem , że tak piszesz , że aż się czytać nie chce
co ci ten cały EXX przeszkadza??
Chyba nie śmierdzi , że z nim nie możesz wytrzymać przez 6 godzin ?
Chyba jesteś tam na zajęciach , a to oznacza , że przez 6 godzin masz wykłady ew. ćwiczenia i nie musisz z nim pertraktować.
Zerwałaś z nim wiele miesięcy temu a dramatyzujesz i przeżywasz jego obecność tak jakby rzucił cię wczoraj a dziś przyszedł na wykład z nową , cycatą , szczupłą laską .
Wtedy bym się Tobie nie dziwiła że jego obecność sprawia ci ból i przeszkadza
Moja rada: Jak ci ten ex przeszkadza to zmień kierunek i będziesz miała po problemie.
I ten Twój exio nie będzie już natarczywie zaczepiał cię na wykładach ( rzucał kartkami i bułkami ) / zaczepiał w pociągu / i nie będzie pożyczał notatek/ prosił abyś mu korepetycji udzielał /nie będzie też zagadał-- bo bez dwóch zdań domniemam że ta jego natarczywość właśnie na tym polega

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Zawsze dziwiłam się dziewczynom , które tak jak ty będąc w szczęśliwym związku z suuuper wypasionym chłopakiem wogóle zwracają uwagę na swoich byłych.
Ja bym z takim byłym jeszcze specjalnie gadała i opowiadała jak mi dobrze z nowym facetem
No ale to ja. Wygodniej jest podramatyzować

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Dzien Dobry Parófeczki

Gdyby tutaj chodziło o samą jego obecność to bym nic nie pisała, mam z nim doczynienia nie tylko poprzez obecność na zajęciach. Siedział cały czas za mną i głupie komentarze wysyłał. Mniejsza z tym. Jesteśmy w 1 grupie projektowej, która liczy 6 osób, której nie mogę zmienić, bo takiego durnego wykładowce mamy. Chcąc nie chcąc na pedeutologii 1,5h wspólnie pracować będziemy, a kierunku nie zmienię.

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora