Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2012
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-10-17, 08:36   #636
emigra
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 332
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomo¶ć
Pewnie tez bym poznala gdyby mi zrobili usg w 18 tygodniu, tyle ze oni tutaj robia 3 razy tylko. Pomiedzy 11-14 zeby wykryc te wady genetyczne, nastepne w 20 a trzecie nie wiem nawet, jakos juz pod koniec chyba. No wiec jak nic musze jeszcze 5 tygodni czekac. Mam tylko nadzieje ze dzidzius pozwoli mi poczuc ruchy juz kolo 18 tygodnia, tym bardziej ze to juz drugie dziecko
aaaa, no to trzymam kciuki zeby malenstwo rozlozylo nozki Ja mam wizyte i usg co 4-5 tygodni zawsze, teraz bede miala w 23 tygodniu, mam nadzieje ze lekarz potwierdzi dziewczynke, bo juz sie nastawilismy, oswoilismy z ta mysla i ja juz chce core

dzisiaj mam ambitny plan zafarbowac wlosy.... bo juz patrzec na siebie nie moge, a pod koniec tygodnia mam spotkac sie z ex szefowa zeby sie ze mna rozliczyla i zebym oddala jej klucze i wziela swoje rzeczy z salonu, wiec nie chce wygladac na zaniedbana bezrobotna
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgło¶ do moderatora