Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2012
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-10-17, 10:23   #689
MoniaHan
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 481
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomo¶ć
wiele kobiet dorabia sie rozstepow w okresie dojrzewania - ja jestem jedna z nich, na biodrach, posladkach i udach mam jasne, niektore dosyc spore, niektore ledwie widoczne, jednak na wewnatrznych stronach ud sa ciemniejsze - odkad sie pojawily praktycznei nie zjasnialy. Ja mam nawet na kolanach rozstepy - po dwa czy trzy na wewnetrznych stronach ....
oj ja tez mam rozstepy - teraz sa biale - tez chyba z lat mlodosci (na piersiach, na tylach kolan - tzn pod kolanami, pomiedzy plecami a tylkiem.bo tak sie odchudzalam jako nastolatka - a w sumie to tylam i chudlam i nazat

sama palilam kiedys przez 7 lat, a teraz tak mnie wkurza jak ktos pali w miejscach publicznych , bo mijasz ta osobe i wchodzisz w chmure dymu....powinny byc mandaty jak nic, wczoraj jak przechodzilam kolo takiego goscia co palil....to az mialam ochote mu wyrwac tego papierosa z reki, bo przechodzisz obok takiego a on ci jeszcze dmuchnie prosto tym dymem...nie cierpie!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-10-17 o 10:26
MoniaHan jest offline Zgło¶ do moderatora