2011-10-19, 09:54
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Cytat:
Napisane przez Tottie1984

ja mam 4 futra w domu 
Kotke Flaszkę (zdj.1), 2 samiczki fretki - Szmatkę (zdj.2) i Myszkę (zdj.4) i freta Toffika (zdj. 3)
Kącik dla dziecka jest jaki jest - wynajmuję mieszkanie i nie bardzo mogłam przemalować ścianę w tym pokoju - stąd pomysł na naklejki w dinusie 
|
AAAAA!!!! Ale fajne futra! Kot cudowny, ja lubie takie szylkretkowe
No i te fretki! A powiedz mi, te fretki to sa wredne? Bo słyszałam o nich różne opinie... I jak sie z kotem dogadują?
Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__
a mi oprócz samotności z powodu pracy Tż , brakuje fascynacji w związku, takiego flirtu  mam wrażenie że on wogóle o mnie nie zabiega, nawet prezentu na urodziny mi nie dał, dosłownie niczego nie dostałam. On chce seksu to go dostaje i tyle ale żeby coś od siebie to nic.A do tego widze jak ciągle odwiedza na fb konta jakiś lasek  Pisze z koleżanką z pracy, na którą cały czas coś mi gadał. flirtuje z nimi  czuje sie okropnie,mimo że on twierdzi że mnie kocha i że mnie nie zdradził
|
Przykro mi, ale sorry że to napisze, może trochę też w tym Twojej winy? Może nie robisz nic, żeby te fascynacje znów w nim wzniecić?
Ja też kiedys miałam podobna sytuacje z moim TZ, na samym początku małżeństwa i dopiero ktos mi uświadomił, że on sie ode mnie odsuwa, przez mnie, wtedy mieszkalismy w Krakowie, miałam trudny okres i lekko zdołowana cały czas chodziłam, nie interesowałam sie nim, ciagle najważniejsze były tylko moje problemy i moje złe samopoczucie.
|
|
|