Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 13:51   #1846
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
GOLDFISH ja tam nie celowałam, ale mogę napisać te plusy rodzenia w listopadzie, które zauważyłam patrząć na koleżanki rodzące w innych miesiącach.

- zaszłam w lutym, dowiedziałam się w marcu, czas aktywności przypadł na wiosnę i początek lata kiedy była najfajniejsza pogoda
- upałów w tym roku dużych nie było a te większe znośne, bo nie byłam tak duża by się już bardzo męczyć czy puchnąć,
- ostatnie miesiące przypadły na chłodniejszą pogodę, super dzięki temu je znoszę,
- rodzę do połowy listopada więc w przeciwieństwie do mam rodzących zaawansowaną zimą nie muszę kupować wielkiej kurty, martwić się, że ślisko, zimno i mogę się przewrócić itp.
- urodzę to będzie jesień/ początek zimy, wepchnę się już w kurtkę i na spacerach nie będę telepać, że wszyscy patrzą na mój obwisły brzuch
- ze spacerami będzie ciężko, ale na wiosnę będziemy mogły chodzić na dłuższe już spacery z maleństwem, poza tym nawet te krótkie zimą zahartują maluszka
- latem nasza dzidzia będzie już na tyle duża, że bez obaw zabierzemy go na wakacje,
- a na wiosnę do ludzi już i figura lepsza i może będę po atapie wypadania włosów = lepsze samopoczucie jako kobiety

A na argument, że listopad to taki bury, szary smutny żałobny miesiąc napiszę, że słoneczko i radość na te deszczowe dni będę miała w domu. I święta niezwykłe-niedługo po przyjściu dzidzi na świat
zgadzam sie w 100%
a to pogrubione to juz w ogole swietnie

Myszeczko gratuluje wizyty dobrze wiedziec o tym lozysku, tez mam jeszcze I st i sie zastanawialam kiedy to sie zaczyna starzec

owieczko trzymaj sie rozumiem cie doskonale

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora