Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-20, 21:03   #2011
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
My dziękujemy za kciuki
Bioderka są cacy Kolejna kontrola po 6 mc-u.
Super!!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Tak więc mój synek to dzielny mały chłopiec

Aha - mimo spokoju Tymka mąż nie wytrzymał i odszedł za parawan, bo nie mógł patrzeć na to co robią jego synowi
I mam sprawę do mam piersiowych jak zwykle
Opowiedzcie mi dziewczynki, jak to u Was jest dokładnie. Macie nabrzmiałe piersi przed każdym karmieniem? Bo ja na początku miałam tak, że po karmieniu były mniejsze, a potem na następne już robiły się olbrzymie i bardzo nabrzmiałe. Nocami to musiałam "odsikiwać" trochę mleka zawsze, żeby Tymek mógł się zassać. A teraz mam cały czas takie flaczki Nawet w nocy nie są tak do granic wypełnione te piersi. I zaczęłam się martwić trochę I oczywiście wkręcać, że ona się nie najada. Bo teraz za każdym razem ssie obie piersi i opróżnia je całkowicie. A ja mam wrażenie, że do następnego karmienia one nie nadążają się wypełnić.

współczuję przejść z lekarką.... szkoda że przez jedną dziwną osobę musicie tracić tyle czasu i nerwów....
A Tymkowi się wielgachne brawa należą!!! Jak on to zrobił że zniósł bez płaczu pożycz tego patentu na jutrzejsze szczepienie

A co do piersi - to tylko oznacza że Ci się po prostu laktacja unormowała Bo wtedy już nie czuć że są pełne, mimo że jedzonko w nich jest.
Ja też tak mam. Przepełnione czuję tylko przy dłuższej przerwie (5-6 godzin)

Dobranoc!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora