Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-20, 21:05   #2012
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dziękuję za wszystkie kciuki
znaleźliśmy super ortopedę, złoty człowiek
Lenka ma bioderka Ib czyli zdrowe jednak wciąż rozwijają się i na pewno nie kwalifikują się do żadnego leczenia
za 6 tyg mamy iść tylko na kontrolę, ale lekarz mówi, że nic się nie dzieje
mamy tylko nie kłaść jej na boczku i nie łączyć kolanek, a reszta (kładzenie na brzuchu, szerokie pieluchowanie, noszenie na żabkę itd.) można ale nie jakoś ciągle
za bioderka
a tak z ciekawości to gdzie ten ortopeda??

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
kajol - u mnie 45 zl/os. obiad dwudaniowy i kawa do woli i herbata. plus ciasta oddzielnie (tort i 3 ciasta za 160 zl bralam, akurat bylo)
u mnie dokładnie te same koszta

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Moja Emi też śpi.
Dzisiaj jej nic nie podałam
ani espumisanu,ani sab.
Zobaczymy jaka będzie noc
.

Telik
Johny zniesie pięknie tą podróż do biura,zobaczysz Ja tyle mam do mojego rodzinnego domu, doszłam ładnie pięknie,dałam Emi jeść posiedziałyśmy trochę i wróciliśmy do domu - fajnie było.

Dziubek
z tymi zasranymi kredytami nie jest tak łatwo. W ogóle trzeba zarabiac koksy aby kredyt dostać. Kto chce mi dać kredyt
Puściłam totka, może teraz się uda !

Byłam dzisiaj u tatka,
fotelik też lepszy niż ten tako,
Emi zasnęła w Nim bez smoka

Jak długo czekaliście na becikowe ?!
wiesz kokosy jak kokosy, najniższej krajowej nie mamy ale kokosami bym tego nie nazwała. prawda jest taka, że trzeba trafic w odpowiedni moment i mieć dobrego doradcę finansowego i już sukces możliwy.
A poza tym my staraliśmy się o rodzinę na swoim więc to trochę inne zasady kredytu.
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora