Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-21, 19:14   #4580
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
hej mamusie
Jeszcze mi nie przeszedł ten ból ,ale gin stwierdził ,że to może być zatrzymanie moczu ,opukał mnie żeby sprawdzić ,zrobił usg nerek i niby wszystko ok ,badania moczu tez ale na wszelki wypadek przepisał mi antybiotyk monural.Pamiętam ,ze któraś mamusia go brała ,całe szczęscie to 1 saszetka.Muszę brać też np.żurawit i zrobić badania moczu za tydzień.
Glukoza wyszła mi za niska i mogę miec hipoglikemię ,to też rodzaj cukrzycy tylko,ze w druga strone i musze stosować dietę cukrzycową Morfologia niska ,ale jeszcze żelaza mi nie przepisał,tak więc jest nie ciekawie.
Co do przewijaków ja dostałam od szwagierki taki na łóżeczko,tylko muszę dokupić przescieradełka ochraniacze na to.
Eliza no to bez rewelacji te Twoje badania, ale nie martw się będzie dobrze.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Witajcie ! Ja wsnuęłam przed chwilką kanapkę z żółtym serem i rzodkiewką i piję małą kawkę

Kolejna tragiczna noc za mną, może to moje ciało się przyzwyczaja do nocnego budzenia się do dziecka ?

Dzisiaj wraca mąż i to za kilka godzin, więc pyszny obiadek muszę mu zrobić, zaraz pójdę do sklepu i coś dobrego wybiorę mniam

Moja Julka strasznie rozrabia w brzuszku, cały czas ją czuje heh

Dodam, że dzisiaj z Julką zaczynamy 25 tydzień
BebiBebi za 25 tc.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora