Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-23, 10:52   #2123
Kakcia
Raczkowanie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś jest zainteresowany zdobyciem odżywki Jantar, to informuję, że na Dozie jest znów dostępna.
Dzięki za info Właśnie zamówiłam drugą już butelkę Jantara i dodatkowo wzięłam szampon Fitomed ziołowy do suchych i normalnych Zobaczymy jak się sprawdzi w porównaniu do Barwy, która jest dla mnie rewelacyjna (głównie dla skóry głowy ) ale muszę z niej zrezygnować/ograniczyć gdyż wysuszyła mi końce.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez meflina Pokaż wiadomość
to chyba nie będę czekać z zamówieniem do listopada, tylko teraz zamówię . a miałam oszczędzać, kurde

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

chyba sie załamię wykasowali moją aptekę z dozu, nie można już z niej odbierać nic
Oj biedactwo Ja mam to szczęście, że we Wrocławiu jest dość sporo punktów DOZu, jeden w miarę blisko domu, drugi koło uczelni. A nie masz jakiegoś innego punktu do odbioru ?
Kakcia jest offline Zgłoś do moderatora