Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-23, 11:47   #4745
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Mojej przyjaciółki męża szwagierka ma romans z tej przyjaciółki męża bratową Trudno mi nawet to było napisać, żeby zrozumieć Jak w Modzie na sukces

Mis porodówki to na pewno zostanę ja Mam szlafrok żółty z kolorowe serduszka Mama mi kupiła po choinkę Troszkę wstyd mi go brać na porodówkę, ale z drugiej strony zamiast kupować nowy wolę kupić coś dla Dzidka.

A ja myślałam, że tylko mnie dotyczy problem zatkanych uszu... Też na to cierpię i strasznie mi się to nie podoba :/ Wczoraj było u mnie w kościele święto - wprowadzenie relikwii Jana Pawła II i całą mszę miałam zatkane jedno ucho Ale po mszy było fajnie, bo ksiądz zamówił dla wiernych papieskie kremówki ORYGINALNE

Byłam wczoraj u siostry i dostałam od niej m. in. 10 pieluch tetrowych, 1 komplet pościeli (dokupię jeszcze 2), śpiworek, matę edukacyjną, troszkę ubranek Dodatkowo w C&A kupiłam 6 szt. body, spodenki jeansowe, bluzeczkę a dla siebie w H&M rajstopy ciążowe Jutro muszę to wszystko posegregować rozmiarami, żeby wiedzieć co dokupić dla Dzidka, bo teraz to już mam co do segregowania
Kropeczka to ta Twojej przyjaciólki męża szwagierka jest lesbijką, że ma romans z tej przyjaciólki męża bratową. za prezenty i udane zakupy.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora