Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-23, 21:46   #4003
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011

heloł
nie odzywałam sie dzis, bo mamy rocznicę slubu - pierwszą i a to obiadek a to teściowie przyjechali, a to z malym itd

Cytat:
Napisane przez Natka3008 Pokaż wiadomość
Zaraz to zrobię, u nas wszystko w porządku, powoli się przygotowujemy do wyjazdu do Karpacza, bo po Wszystkich Świętych mamy jechać. Tak do końca nie jestem przekonana do tego wyjazdu, w końcu jest już zimno na dworze i boję się, że Anastazja znowu będzie chora, a z drugiej strony szkoda mi rezygnować z tego wypadu
ja bym pojechała, nie zakładaj od razu, ze sie rozchoruje, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Z nowości to Szymuś już nie je w nocy. JE na noc ok 20, następnie ok 6 rano, także mamy sukces
Do tego na pół roczku zrobił Nam prezent i zaczyna stawać na nogi, jak się go oczywiście trzyma pod paszkami, jak siedzi to też rwie się do stania
Poza tym że troche marudzi, jest cudnym i pogodnym dzieckiem. Nie boi się obcych, smieje się do ludzi na ulicy
Aha i znalazłam pracę, jako Agent Nieruchomości (podobno zarobki dobre) Póki nie mam nic innego to spróbuję się wykazać w tej materii:P

PRzepraszam ,żę nie poodpisywałam wszystkim, ale naprawdę czuję się tragicznie, i mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie.
gratulacje
Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Mamy 3 zęby w tydzien!

A teraz powiem Wam numer. Lilka spala od 18:30 do 9:15!!!!! Bylismy z nią u znajomych w domu i jak tylko wlozylam ją w samochodzie do fotelika to padla. Po powrocie do domu zjadla (a nie jadla od 13), zrobila kupe i zasnela podczas zmiany pieluchy. Na spiaco ubralam jej pizamke , bo byla w sukience z falbankami, wiec chcialam zeby jej bylo wygodniej i spala bez przebudzen do 7:10. Zjadla i zasnela na butli. a jak marudzila jak Tz ja podniosl zeby beknela, zasnela bez lulania. Obudzila sie o 9:15 i przytulalysmy sie w lozku, turlala sie i cieszyla. A ja odkad zaszlam w ciaze nie bylam az tak wyspana! W ciazy bardzo zle spalam, jak Lila urodzila sie, to same wiecie jak jest. Boze prosze o wiecej takich nocy
Lece na spacer

Zyczenia z okazji pol roczku dla Szymonka i spoznione dla Wiktorka i jeszcze bardziej spoznione dla Krzysia! Ale najlepsze życzenia dla całej trójeczki
gratki za zębolka i zazdroszczę takiej nocki

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
J
mamy zaba numer dwa

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
No i niestety Leoś dolącza do chorowitków..... Niby ogólnie zdrowy, ale pokaszluje i słychać, że mu się coś odrywa. Nie ma kataru, ale może mu tak ślina ścieka, albo jakiś utajony katar....biedaczek może się ode mnie jednak zaraził.... Jutro pójdziemy do lekarza, niech go osłucha. W ogóle odkąd kaloryfery działają, to pokaszluje rano. Psikam mu 2 razy dziennie wodę do noska, to może dzięki temu chociaż katar go nie męczy....no szkoda mi go...mam nadzieję, że się nie rozłoży....
Dzisiaj byłam na zjeździe. Mały dał babci znowu popalić. Na dodatek co mały zasnął, to się sąsiedzi tłukli i się budził z płaczem...
Co do ząbków, to się chyba szybko u nas nie pojawią, bo bratu ciotecznemu Leosia wyrosły jak miał rok...
Ale gratuluję wszystkim nowych ząbków
ojej zdrówka

lecę spać
dobranoc
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora