Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2012
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-10-24, 08:48   #2009
MoniaHan
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 481
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomo¶ć
A papuguj, a jak cos fajnego znajdziesz to koniecznie pisz tutaj

Widac juz! Mi mniej wystaje z dzis zaczelam 17 tydzien. Tak jak Ty to wygladam po calym dniu jedzenia

Zainteresowane ''jezykiem niemowlat" moga zajrzec na poczte

Podczytywalam Was dzis caly dzien chwilami bo najpierw byli u nas znajomi z 1,5 roczka moja chrzesniczka a wieczorem odwiedzilismy innych znajomych zeby zobaczyc ich 2-miesiecznego synka. Jeju - ale slodziak!!! Niemniej jeszcze patrzac na niego wogole do mnie nie dociera ze za pol roku bedziemy mieli podobny egzemplarz

Odniose sie jeszcze do dyzurnych tematow dnia
Wiec sernik tlyko bez rodzynek - dla mnie rodzynki sa za slodkie i psuja kolor serniczka
Jak mam gosci na pare dni to lubie jak sa odwazni i nie trzeba ich ciagle pytac czy chcieliby herbate albo kawe, wole jak sie sami nie krepuja. Ale jak mam parogodzinna impreze to mam zazwyczaj operacyjny balagan w kuchni i wtedy wole jak mi nikt nie wchodzi i nie oglada zawalonych blatow i stosow brudnych talerzy
Zia dzieki za ksiazke...juz zaczelam czytac
kciuki aalegna i Zariah za wizyty!

leze sobie w wyrku, wstalam z Tz zrobilam nam sniadanko i Tz do pracy a ja do wyrka...w sobote pracowalam to dzis mam wolne.musze nastwic chyba z 6 pran normalnie. hmmm mialam troche krew z nosa rano

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-10-24 o 08:51
MoniaHan jest offline Zgło¶ do moderatora