Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2012
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-10-24, 15:19   #2186
Agu¶kaa83
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 409
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2

Mam pytanko:
Ktora z Was podawala przepis na kotleciki z jajek?
Bo dzis robilam i byly ciezkie do ulepienia, jakos pokombinowalam ale cos chyba zle zrobilam Nie mialam bulki suchej, wiec namoczylam bulke tarta w mleku i to dodalam, wiec moze przez to wyszly taki dziwne
Jak ja juz tesknie za robieniem normalnych obiadkow, jeszcze pare dni i beda mebelki do kuchni i wszystko rozpakuje w koncu, bo poki co w duzym pokoju nie widzi mi sie ubijanie miesa czy robienie ryb jeszcze przy Filipie, wiec tak ciagle jakies szybkie dania a to zupy a to cos innego....

karolca slicznie wygladasz, a do takiej sukienki trzeba miec nienaganna figurea Ty jestes taka drobinka, masz swietna figurke, widze ze jeszcze spodni ciazowych nie musisz uzywac, szczesciara

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomo¶ć
Agu¶kaa83 fakt gdyby mieć kupe forsy to można się rozmnażać ...
niestety nasze realia s± przerażaj±ce, żadnego wsparcia ze strony rz±du i czym tu oni chc± zachęcić kobiety do macierzyństwa?!?! ci±gł± batali± o te marne kilka groszy becikowego (będzie-nie będzie), bezpłatnymi urlopami wychowawczymi?!?!
dowiedziałam się,że żeby starać się o pomoc z MOPS-u dochód w rodzinie nie może przekraczać 508 zł na osobę!!!
Matko jak można ubrać, wykarmić, opłacić rachunki i raty w 3 osobowej rodzinie za 1524 zł miesięcznie?!?! Nie mówi±c o edukacji i normalnych przyjemno¶ciach...
Paranoja, paranoja...
A no wlasnie. Ja nawet kiedys myslalam o adopcji, tyle biednych dzieci czeka na rodziny, jednak do tego tez trzeba miec fundusze i to nie male, majac juz swoje dzieci.
Tak mi sie marzy duzy dom, wesoly, ale wlasnie nie ma mozliwosci przy takich warunkach jakie nam daje Panstwo;/
A zeby dostac, tak jak napisalas pieniazki z mopsu, to naprawde nie wiem jak trzeba by byc biednym, zeby je otrzymac. To jest chore i to strasznie.
U mnie w pracy wiekszosc kolezanek ma jedno dziecko, te co maja dwojke moge zliczyc na palcach jednej reki. A juz nie mowie o wiekszej ilosci Ciekawe skad bedziemy miec pieniadze na nasze emerytury? Nikt sie na tym nie zastanawia, ale co taki polityk bedzie o tym myslal jak on nie musi?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Agu¶kaa83
Czas edycji: 2011-10-24 o 15:21
Agu¶kaa83 jest offline Zgło¶ do moderatora