Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10
Cytat:
Napisane przez Anno1989
Martinia też chciałam kupić sznureczek ale nie umiałabym zaplątać tak ładnie jak Ty! 
|
Cytat:
Napisane przez _Novotna_
Kiedys w szkole sie zaplatało z muliny takie bransoletki w kilku kolorach moze i bym poradzila ze sznurkiem sobie 
|
Cytat:
Napisane przez kootekk
martinia fajnie ten sznurek wygląda, ale ja bym chyba nie dala rady go zaplątać 
|
na pewno byście sobie poradziły! to wiązanie z kostka i puzzlem jest mega łatwe bo tylko robię supełki między koralem, trzeba tylko dobrze wycelować by po zawiązaniu były ładnie rozmieszczone. ten drugi splot już jest robiony szydełkiem - najprostszy łańcuszek (długość kolorowych sznurków jednak jest za mała więc nie da się zapleść całego i trzeba kombinowac przy końcach, lepszy ten 100cm ale jest dostępny tylko w czarnym kolorze). no i jest jeszcze tyle innych, łatwych i trudniejszych, wiązań super sprawa 
Cytat:
Napisane przez _Novotna_
Jeszcze miałam sie pytać bo czytałam na facebooku że Pandora kasuje gwarancje na bransoletki jesli sie naklada na nie korale innej firmy ale z drugiej strony skad oni maja wiedziec ze ktos ma obce korale na Pandorze?
|
niby gdzies tam pisze żeby nie nosić innych korali. wiadomo dlaczego - by kupować tylko Pandorę. jak zaniesiesz do reklamacji pusta bransoletkę to i tak nikt przecież nie udowodni że wisiały na niej np. Trolle... więc nie ma się tym co przejmować
Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-10-24 o 21:07
|