Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje zycie-kto pomoze mi je zmienic?? czekam na rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-03, 21:09   #1
**pysiaczek**
Raczkowanie

moje zycie-kto pomoze mi je zmienic?? czekam na rady

od pon-pt
godz. 7:45 - budze sie, zjadam cos przelotnie, myje zeby, ubieram sie i BIEGNE na autobus
9:45 zaczynam zajecia na uczelni< w miedzy czasie zjadam cos słodkiego, jakas bułke lub w pizzerii cos baaardzo kalorycznego>
16:30 przewaznie o tej godzinie koncze zajecia i zaraz potem biegne na autobus i wracam do domu
17:45 jestem w domu, zjadam obiad, ogladam tv, siedze na necie, dzwonie do chłopaka,
ok 22:00 biore kapiel
23:00 ide spac

sb-niedziela
spie, spie , spie... leniuchuje. ogladam tv, filmy na kompie... czasem gdzies wyjde z domu, przewaznie wtedy spedzam czas ze swoim chłopakiem.. ..

Moje zycie zdecydowanie nie przypomina tego sprzed 5 lat.. Sport, imprezy, spedzanie czasu z przyjaciólmi...- tego juz moim zyciu nie ma... Nie wiem czemu ale mi sie po prostu NIC NIE CHE~~!!! Przeczytałam gdzies ze sa to objawy depresji.. Czy jest w tym cos prawdy?? Jak sadzicie?
Ciagle chodze niewyspana choc jak wynika z mojego planu dnia<baaardzo monotonnego> spie az za duzo.. Nic mi sie nie chce... Odczuwam ciagłe znuzenie.. Juz nawet na seks nie mam ochoty tak czesto jak kiedys.. Nie wiem co sie dzieje.. Doradzcie mi prosze jak urozmaicic moje zycie.. co wniesc w nie nowego??
Podzielcie sie swoimi planami dnia... Ozywiscie zaznaczam ze te godziny które podałam to tak w przyblizeniu... to nie jest bron Boze zaden harmonogram

Bede bardzo wdzieczna za kazda rade..pozdrawiam wszystkich bardzo bardzo bardzo serdecznie...
Cieplutkie buziaki
**pysiaczek** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując