Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-25, 12:34   #164
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
kur.de co się porozciągało weźcie nie straszcie

kurczę dziwne bo jak byliśmy w tym sklepie 2.10 to wydaje mi się, że mieli ten różowo fioletowy fotelik no ale może mi się pokićkało.... albo już go opchnęli
różowo - brązowy
ale możliwe, że już jest sprzedany bo ja nie widziałam ostatnio
aaaa kupiliście wózek w naszą rocznicę ślubu
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
no własnie opinie ma gorsze niz mura z tym że jest lżejszy no i tańszy. tz też chce murę czerwoną więc pewnie na takiej zostaniemy...najwyżej konia sobie kupię i zakprzęgnę do wózka
( teutonia też jest fajna czerwona )
a ile waży mura?
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
No dobra, to teraz się pochwalę Jeszcze nie wiem gdzie to naszyję ale to się okrze jak pokoik malutkiej będzie gotowy.

A powiedzcie co macie dziś na obiad? Ja kompletnie nie mam pomysłu a to już najwyższa pora zabrać się za pichcenie - TŻ po 15 godz. przychodzi
aaaaa a ja nie umiem nawet guzika przyszyć śliczne

ja na obiad będę robić naleśniki dzisiaj chyba ( tz jest na szkoleniu i tam go i tak nakarmią) a potrzebuję coś na szybko bo mamy szkołę rodzenia dzisiaj
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
no naprawde ciesz sie kobito, widzialam widzialam patrzylam jak male dziecko na horror, przez palce

śliczna ta mura ale dla mnie za droga niestety

ja mialam Graco kiedys dla corci spacerowke, wiem, ze to bylo troche temu, ale ten wozek oprocz tego, ze byl ladny to nie mial innych zalet , ale wiadomo teraz moze byc zupelnie inaczej
co sie rozciąga nie mam polsatu cafe
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora