2011-10-25, 12:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez MissZuzia
kur.de co się porozciągało  weźcie nie straszcie
kurczę dziwne bo jak byliśmy w tym sklepie 2.10 to wydaje mi się, że mieli ten różowo fioletowy fotelik  no ale może mi się pokićkało.... albo już go opchnęli 
|
różowo - brązowy 
ale możliwe, że już jest sprzedany bo ja nie widziałam ostatnio 
aaaa kupiliście wózek w naszą rocznicę ślubu 
Cytat:
Napisane przez renata:)
no własnie opinie ma gorsze niz mura z tym że jest lżejszy no i tańszy. tz też chce murę czerwoną więc pewnie na takiej zostaniemy...najwyżej konia sobie kupię i zakprzęgnę do wózka 
|
( teutonia też jest fajna czerwona )
a ile waży mura?
Cytat:
Napisane przez Anabellita
No dobra, to teraz się pochwalę  Jeszcze nie wiem gdzie to naszyję ale to się okrze jak pokoik malutkiej będzie gotowy.
A powiedzcie co macie dziś na obiad? Ja kompletnie nie mam pomysłu  a to już najwyższa pora zabrać się za pichcenie - TŻ po 15 godz. przychodzi
|
aaaaa a ja nie umiem nawet guzika przyszyć śliczne 
ja na obiad będę robić naleśniki dzisiaj chyba ( tz jest na szkoleniu i tam go i tak nakarmią) a potrzebuję coś na szybko bo mamy szkołę rodzenia dzisiaj 
Cytat:
Napisane przez kamciurka
no naprawde ciesz sie kobito, widzialam widzialam  patrzylam jak male dziecko na horror, przez palce
śliczna ta mura  ale dla mnie za droga niestety
ja mialam Graco kiedys dla corci spacerowke, wiem, ze to bylo troche temu, ale ten wozek oprocz tego, ze byl ladny to nie mial innych zalet  , ale wiadomo teraz moze byc zupelnie inaczej 
|
co sie rozciąga nie mam polsatu cafe
|
|
|