Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-26, 09:03   #2511
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Mój Mały Oszołom właśnie się przewrócił z pleców na brzuch

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
a z tymi oknami u mnie to jest jak Brumek pisała... mieszkałam w bloku i miałam wszystko zrobione, a teraz mam duży ogród z pięknymi krzakami-ale jak przyjdzie to kosić , mam piękne jasen mieszkanie,ale jak przyjdzie umyć okna i wyprać i wyprasować firanki to , mam piękną przestronną łazienkę jakieś 12 metrów kwadratowych,ale jak przyjdzie ją umyć to , mam piękny kominek w salonie,robi super nastrój, ale kurzu w mieszkaniu tyle,że idzie sobie w łep strzelić mam piękne drewniane drzwi między pokojami,ale kurz we wszystkich rowkach doprowadza mnie do rozpaczy .Kocham mój ogród,dom i kominek,ale czasami rąk mi brak
RADA dla dziewczyn budujących domy,lepszy mały przytulny domek,z małą ilościa pokoi i okien,bo raz że mniej sprzątania to do tego małe koszty eksploatacji... gdybym budowała drugi raz dom to na pewno nie wyglądałby jak ten w którym mieszkam
i tak Ci zazdroszcze.......

Shirka
- za jabłuszko

dzieki dziewczyny za odp co do szczepien

a ja chodze cala roztelepana bo dzis mamy szczepienie.... pierwsze w dodatku i jade sama z malym bo maz nie dostal urlopu....ale sie boje

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:06
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora