Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-26, 11:46   #4114
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Umyłam 3 okna,powycierałam kurze,poodkurzałam,zrobił am porzadek na szafach w sypialni i powynosiłam niepotrzebne rzeczy do piwnicy.Zrobiłam porzadek i popakowałam w za małych ubrankach Lili i wywiozłam do siostry na strych.O ile mam więcej miesjca w szafie
Ciebie też coś napadło na sprzątanie ale masz wybaczone, bo chrzciny

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Hej w końcu Was odnalazłam To ja ta, której synek wychodzić nie chciał i miał 11 dniową obsówę Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiątacie. W końcu po porodzie praktycznie wcale nie pisałam. Nawet nie ma mnie już na 1 stronie na liście Wpadłam w wir macierzyństwa. Kondziu jest wspaniałym dzieckiem,bardzo pogodnym. Chce aby ciągle się z nim bawić,szaleć,stąd mam mało czasu dla siebie, czasami nawet nie mam go aby zjeść. Mąż pracuje najczęściej od 8 do 20, a czasami dłużej,więc jestem skazana sama na siebie. Gdzie ja tam Kondziu i odwrotnie. Dlatego tak Was opuściłam. Dość juz tłumaczenia.Witam i mam nadzieję,że zmobilizuje się i będę regularnie się pojawiać

Stysia witaj

mordka gratulacje dla Oliwki za 7 miesięcy

Wrzuciłam parę zdjęć do albumu.

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora