Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-26, 12:18   #345
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ale mi ciężko nawet na spacer z psem isć bo pójdę do wc przed spacerem i w trakcie po 15-20 minutach musze znowu i pędziemy do domu... ehh
Mam to samo,nie mogę wyjść nawet do sklepu koło bloku, bo już muszę wracać na siku Wczoraj w szpitalu po obchodzie miałam mieć badanie - czekałam na koniec obchodu może z 10 minut i byłam siku 3 razy I oczywiście zaraz po badaniu poleciałam po raz kolejny

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość

łaaa... też takie zrobię, ale mi smaka narobiłaś znaczy się zrobię takie krokieciki
Bebi, ja swoich nie robię w formie krokiecików, tylko przesmażam takie złożone na pół Pyszne wychodzą

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
yyyy... jak to nie przenośnia to ja już nie chcę rodzić...ja się wycofuję!
Co do spirytu to przepis położnej Widać, ze się sprawdza i ja też będę go stosowala na swojej kruszynce

Lepsza jestem - wstałam o 10.20 W sumie to pies mnie obudził bo już siusiu mu się chciało i ptaszka na supełek zawiązał
Na szkole rodzenia mówili, ze jak kobieta jest w połogu (6tygodni) to właśnie facet powinien kąpać dziecko. Ogólnie ponoć faceci lepiej kąpią bo mają większe dłonie i łatwiej im się trzyma malucha i nie dbają aż tak o szczegóły. Mama ewentualnie moze zrobić masaż przed kąpielą.

Taaaa??? Przynudzamy??? To ja Ci napiszę co mi się dziś śniło...
Otóż śnił mi się Filip Bobek (ten z serialu Prosto w Serce). On się we mnie zakochał, a ja przecież w ciąży jestem! Nie wiedziałam jak mu to powiedzieć, żeby go nie urazić. Kupowaliśmy razem kurczaka z rożna, a ja obmyślałam jak mu powiedzieć że mam TŻa i dziecko w drodze.
Obudziłam się w wielkim szoku, ze Bobek się we mnie zakochał
Nie wiem dlaczego on mi się w ogóle przyśnił, on nie jest w moim typie
No rychło w czas się zdecydowałaś wycofać Nie wiem czy teraz Twoja rezygnacja zostanie przyjęta

Nie mam pojęcia kto to jest Filip Bobek, ale sen miałaś niezły

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Wczoraj miałam masakrę ,jak sie położyłam tempka urosła mi do 38 stopni C i jak mąż wrócił z pracy to poszliśmy do lekarza.Mam niby jakiegos wirusa.Lekarz przepisał mi antybiotyk i jakieś inne leki homo na wzmocnienie i sie okazało ,ze tego antybiotyku nie ma w aptekach od roku,ale już nie miałam siły do niego wracać.Rano o 5 miałam 37,6 robiłam sobie okłady ale zaraz sie nagrzewały,wzięłam apap i zaraz go zwymiotowałam,ale na szczęscie udało mi się jakoś usnąc i rano już się obudziłąm bez gorączki ,ale gardło to mnie boli masakrycznie ,i chyba podosi mi sie tempka,ale chciałąm was nadrobić żeby nie mieć zaległosci ale i tak miałam z 6 stron od wczoraj.Idę znowu sie położyc .Zaraz przyjedzie tata podrzucić mi zupe ogórkową mamy bo maż nic nie zrobił do jedzenia
Ojej, współczuję samopoczucia Ale co to za lekarz, co nie wie co przepisuje? Dobrze, że gorączka spadła

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

A mi się śniło, że byłam po usg, wyszłam i później zczaiłam, że nie powiedział mi koleś ile dziecko przybrało przez tydzień.. i zadzwoniłam do niego, byłam natarczywa, a ten coś rozmawiał przez telefon z jeszcze kimś innym i w tle słyszałam jak do kogoś wyklina i był wkurzony i nie pamiętam czy mi powiedział ile maluch waży
Następny sen niezły .... Jakbyśmy te wszystkie sny zebrały, to byśmy niezły zbiór baśni i legend wydały

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

Ja muszę mieć szkołę rodzenia, jeśli chcę rodzić z Mężem. Zajęcia są we wtorki i środy o 16 przez 5 tygodni. Mój Mąż pracuje codziennie od 15-22... On pracuję na zlecenie i mam nadzieję, że jego szef się zgodzi, żeby ze mną chodził na zajęcia

Ledwo Was nadrobiłam
Ja nawet nie wiem czy do porodu rodzinnego jest wymagana szkoła rodzenia czy nie Muszę się dopytać, ale nie wiem czy mój mąż będzie chciał ze mną rodzić

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora