2006-11-04, 10:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: moje zycie-kto pomoze mi je zmienic?? czekam na rady
Cytat:
Napisane przez aga378
No niestety proza życia dopada każdgo, czy to po 20, 30, czy 40 , trzeba nauczyć się z Tym jakoś żyć, niestety życie to nie film, w którym akcja toczy się wartko. Po prostu wyciągaj pozytywy z tego wszystkiego, nie dołuj sie kobietko, takie jest życie po prostu, bież je jakim jest ...
|
Proza życia swoją drogą, czasem każdego łapie- ale nie w tym rzecz, by sie na to godzić, wręcz:by sobie na to pozwalać. W końcu to my decydujemy o kształcie naszego życia, o tym, czy jest fajne czy mniej fajne.
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim postawić na kontakty z ludźmi; ja właśnie na spotkaniach z przyjaciółmi ładuję akumulatory I nie mam tu na myśli np. łażenia po pubach dzień w dzień, ale wspólne wyjście chociaż raz, dwa razy tygodniu. Wykrzesać z siebie tę resztkę chęci (ne pewno taka jeszcze jest, skoro źle sie czujesz w obecnym stanie), podzwonić po znajomych, pogadać o glupotach i niegłupotach
Najważniejsze, to zrobić cokolwiek, nie trwać w takim letargu, bo to niezdrowe dla duszy i ciała, a poza tym życie nie czeka, tylko ucieka...
|
|
|