2011-10-27, 09:34
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Cytat:
Napisane przez olasia
ja od paru dni uzywam serum z retinolem, ale ja go uzywam glownie w celach anty-tradzikowych, w ktore troche malo co wierze, bo boje sie mleczka oliwkowego, ale coz, zamowilam, przyslali, wiec bede obserwowac, czy nie zapycha. jesli chodzi o dzialanie przeciwzmarszczkowe to wierze w retinol! kiedys stosowalam apteczne retinoidy, a moje czolo wowczas bylo jak wyprasowane zelazkiem, efekt podobny do botoksu. mam nadzieje, ze pomoze mi na moja poprzeczna zmarszczke na nasadzie nosa  no i te wyzej na czole!
serum jest dosc przyjemne, nie mam porownania z innymi, bo to moje pierwsze z biochemii i ogolnie. jest dosc lejace, ma delikatny neutralny zapach, nie podraznia, nie szczypie, mozna spokojnie nakladac na okolice oczu - a ja mam wrazliwe. wchlania sie dosc dobrze, nie do matu, ale jest polecane na noc wiec i tak mi to nie przeszkadza. skora jest miekka i taka jakby bardziej miesista(?) jest gladka i az chce sie ja glaskac 
|
Hejka !!!!
Oja wlaśnie też się czaje na to serum z retinolem i skoro piszesz że fajne to się chyba skuszę ,zastanawiałam się też nad kremem z retinolem ale chyba wezmę serum jednak  .Tylko nie wiem czy to serum można stosować z jakimś kwasem ,chcę kupić tonik PHA albo BHA 2% jak myślicie który będzie lepszy i do tego zestawu co najlepsze na dzień teraz mam flavo c ale takie sobie i myślę co kupić innego ,ale większość jest polecana na noc 
|
|
|