Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie mogę dostać fleki do butów Lasocki ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-04, 14:55   #2
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney
Dot.: Gdzie mogę dostać fleki do butów Lasocki ?

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Witam kochane wizażanki Mam taki problem: W tamtym roku kupiłam kozaki firmy Lasocki i nigdzie nie potrafię dostać do nich fleków ! Objeździłam wszystkie miejscowości w moim zasięgu, dużo sklepów i nigdzie nie ma ! Nawet w CCC spotkałam się z brakiem zainteresowania i uzyskałam odmowną odpowiedź... Zapasowe fleki dołączone do obuwia już zużyłam i teraz potrzebuje nowych. Nie pójdę do szewca - za względu na to, że koleżanka miała podobny problem i oddała swoje buty, bo nie chciało jej się poszukać fleków a teraz jest bardzo niezadowolona. Podbicie po kilku wyjsciach odpadło, a buty straciły swój pierwotny urok. W dodatku okazało się, że fleki do jej butów jednak są i można bez problemu kupić. Do moich niestety nie - sprzedawcy nawet nie mają zanotowanego takiego numeru.... Jak nie znajdę tych fleków to będę musiała postarać się o nowe buty chociaż te wcale nie wymagają odstawki.
Nie chcę absolutnie nikomu sprawiać klopotów, ale pomyślałam, że może któraś z Was mogłaby zapytać w swojej miejscowości i ewentualnie dać mi znać... ? Numer tych fleków to: 1061 (dodatkowo jest nad nim jeszcze mała 1). Mam nadzieję, że nikt nie uzna mnie za beszczelną... Jestem po prostu w bardzo wielkiej kropce... Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi

P.S Nie wiem też czy wybrałam dobre miejsce na taki wątek, ale wydawało mi się, że jest odpowiednie...
Skoro nigdzie nie mozesz znalezc flekow to chyba jedynym wyjsciem bedzie szewc . Nie musisz przeciez isc do tego u ktorego byla Twoja kolezanka. Ja zawsze wymieniam fleki u szewca i nigdy nie bylam niezadowolona.

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując