Witam kochane wizażanki

Mam taki problem: W tamtym roku kupiłam kozaki firmy Lasocki i nigdzie nie potrafię dostać do nich fleków !

Objeździłam wszystkie miejscowości w moim zasięgu, dużo sklepów i nigdzie nie ma ! Nawet w CCC spotkałam się z brakiem zainteresowania i uzyskałam odmowną odpowiedź...

Zapasowe fleki dołączone do obuwia już zużyłam i teraz potrzebuje nowych. Nie pójdę do szewca - za względu na to, że koleżanka miała podobny problem i oddała swoje buty, bo nie chciało jej się poszukać fleków a teraz jest bardzo niezadowolona. Podbicie po kilku wyjsciach odpadło, a buty straciły swój pierwotny urok. W dodatku okazało się, że fleki do jej butów jednak są i można bez problemu kupić. Do moich niestety nie - sprzedawcy nawet nie mają zanotowanego takiego numeru....

Jak nie znajdę tych fleków to będę musiała postarać się o nowe buty chociaż te wcale nie wymagają odstawki.
Nie chcę absolutnie nikomu sprawiać klopotów, ale pomyślałam, że może któraś z Was mogłaby zapytać w swojej miejscowości i ewentualnie dać mi znać... ?

Numer tych fleków to:
1061 (dodatkowo jest nad nim jeszcze mała 1). Mam nadzieję, że nikt nie uzna mnie za beszczelną... Jestem po prostu w bardzo wielkiej kropce...

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
P.S Nie wiem też czy wybrałam dobre miejsce na taki wątek, ale wydawało mi się, że jest odpowiednie...