Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-27, 12:37   #501
AgaMili
BAN stały

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Zdycham. Ta pogoda jest do . Leje od 3 dni, na zmiane z przeswitami slonca. Wczoraj swiecilo slonce i padalo. Wieje i jest raz zimno, raz cieplo. Najlepiej byloby nie wychodzic z domu bo nie wiadomo jak sie ubrac .
Co do mojej kolezanki to tez sie zdzwilam ze z nim poszla na zakupy. Wiadac bylo ze nie mial za wygodnie, krecil sie i wiercil, bylo mu pewnie goraco. Ale byl taki slodziutki
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
mnie to poleciła farmaceutka w aptece
wzięłam bez przeczytania ulotki, dopiero mając tabletkę w ustach zaczęłam czytać. A tam "nie zalecany dla kobiet w ciąży". Myślałam, że padnę.
Nie wzięłam następnej tabletki. Ale skoro lekarz Ci przepisał, to chyba wie co robi?
Jezeli lekarz zapisze lek wiedzac ze jestes w ciazy to nie ma obaw, na 99% lekarstw jest ostrzezenie ze nie zalecane dla kobiet w ciazy bo tak sie koncerny farmaceutyczne bronia przed ewentualnymi powiklaniami.
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Też bym się musiała zabrać za takową listę i kupować chociaż na raty, oj sporo tego do kupienia jeszcze, sporo :/

Pierzecie wszystkie ubranka jakie macie? Tz takie do rozmiaru 80? Bo nie wiem czy je wyprac razem z tymi najmniejszymi czy potem jak beda potrzebne to prac, nie mam pojecia, jak sie zabrac za to :/
Ja mam tylko rozm. 56 i 62 wiec piore wszystko ale jakbym miala wieksze to bym jeszcze nie prala bo nie ma sensu.
Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
Dzień Dobry mamuśki
weszlam zeby sie wyzalic i poradzic troszke... cala noc nie spalam, chyba sie czyms zatrulam od wczorajszego wieczoru wymiotuje, cala noc nie spalam, nawet pic nie moge, bo wystarczy lyk wody i juz kibelek tule mmoze ktoras zna jakies domowe, bezpieczne sposoby na pozbycie sie tego poskudztwa?
Wspolczuje, mialam to niedawno, z miesiac temu. Mi pomogla odgazowana cola pita malymi porcjami (lyzka)
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora