2011-10-27, 17:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Cytat:
Napisane przez martusia205
a u nas brutto jest jakieś 780..więc pewnie z 680 dostanę..
|
U mnie brutto było chyba 860.
No i koszt dojazdu cały zwracali.
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30182816]Tak chrupki kukurydziane są pyszne
Ja bez mojej Neli też bym żyć nie umiała. Kocham ją Wszyscy ją kochamy, cała moja rodzina Całe dnie by się bawiła, przytulała. Uwielbia się bawić, przytulać i bardzo lubi jak ją głaskamy.
Pies uczy odpowiedzialności, miłości i oddania
Bałaś się kiedyś psów?
Ja nigdy się nie bałam, od dziecka uwielbiałam psy ( nawet wtedy gdy jeden mnie pogryzł).
Młodzitka jest Lepiej 16 niż 14.
Mojego kolegi brat ma 14 lat i dziewczynę w tym samym wieku. Bardzo mi się nie podoba to. Nie chodzi mi o to, że są razem tylko o to, że pozwalają im razem sypiać w jednym pokoju i w jednym łóżku. Na sylwestra pozwolili im pić a później spać razem w jednym łóżku. Rozumiecie to? Oni mają po 14 lat .
Mojego kolegi dziewczyna tłumaczyła jego mamie, żeby im nie pozwalała na wszystko bo to jeszcze dzieci. A wiadomo co dzieci już w tym wieku robią, a później będzie lament i dramat, że 14 - latkowie zostaną rodzicami.
Już ja im bym pozwoliła spać w jednym łóżku
W życiu!
Chrupki są bardzo dobre na gardło
[/QUOTE]
Kupiłam chrupki, takie mięciuteńkie są 
Ja się zawsze bardzo bałam psów, jednak mój Baksiunio to odmienił 
Co do siostry i jej chłopaka, to mi go przedstawiła. Potem jak wracałam ze sklepu to oni ze mną szli i na klatce jak zakupy niosłam to westchnęłam, to on od razu "może pomóc?". Potem jak wychodził, zajrzał do pokoju i pożegnał się. Widać, że sympatyczny 
Ja w jej wieku miałam pierwszego chłopaka, więc wiem jak to jest. Ona jest młoda, ale wiem, że nic głupiego nie zrobi.
|