Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orbitrek
Wątek: Orbitrek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-27, 18:46   #3759
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Dot.: Orbitrek

Cytat:
Napisane przez susie_and_me Pokaż wiadomość
na orbitreku, to raczej bardzo ciężko mięśnie rtozbudować, przynajmniej tak mi się wydaje
ja schudłam ćwicząc na najniższych obciążeniach - mam 8 poziomów i robię 1,2,3 zamiennie - 10 min. na 1 ( w tym 5 min. do przodu, 5 min. do tyłu), 10 min. na 2 ( w tym 5 min. do przodu, 5 min. do tyłu), 10 min. na 3 ( w tym 5 min. do przodu, 5 min. do tyłu)... i od początku
jak włączam na 4, to czuję już spory opór i staram się na tym na razie nie ćwiczyć - kilka razy spróbowałam, a najważniejsze rozciągaj nóżki przed i po...
...
Gwiazda Wieczorna cieszę, się że mogłam chociaż troszkę pomóc, pamiętaj, że nie można się głodzić, bo jak tylko zgrzeszysz albo zbyt mocno się najesz, to organizm magazynuje tłuszczyk zresztą przyczyn dla których trzeba być najedzonym jest więcej - po prostu zdrowo i delikatnie, ale bez głodówki i ćwicz, i waga powinna ruszyć... looknij jeszcze na to co napisałam kilka postów wyżej i porównaj ze swoim przykładem, może jakaś rada jeszcze Ci się przyda... a jak za miesiąc nic nie zrzucisz, to będziemy kombinować, ale myślę, że będzie to zbędne... a i jeszcze jedno na wadze nie polegaj za bardzo, weź centymetr w rączkę i się pomierz dokładnie i wtedy będzie o wiele bardziej wiarygodne... pozdrawiam
Piszecie mi że jem za malo... nie wiem, nie jestem głodna. Jem sniadanie owsiankę, potem idę na trening i od razu po treningu jem jabłko, dojeżdżam do domu i jem obiad zupę warzywną na przykład pelny talerz, potem za 2 godziny owoc albo jogurt albo szklanka mleka. I zazwyczaj mam dośc i ide spać.
może faktycznie musze się mierzyć, bo np w tym tygodniu waga bez zmian. Czuję że jest troche luzu po ubraniach. Musze sie pomierzyć dziś i zobaczymy. W każdym razie dziękuję. dam zanc jak idzie. Na razie tydzień bez ćwiczeń bo jadę do domku na wszystkich świetych. Ranyyyy oby wytrwać w diecie przez ten czas
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora