2011-10-27, 18:21
|
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
Napisane przez jagoda352
Dziewczynki kochane  Wiecie może jakie jest to nowe serum Anew Genics? Czy jest tak samo dobre jak serum Anew czerwone?
Mam zamówienie na zestaw Anew z kat. 16 i chciałam mieć większy opust przy zakupie innego kosmetyku, ale nie wiem co brać 
|
Miałam tylko próbkę,ale czerwone jest naj nic mu nie dorówna to genics jest bardziej hmm..tłuste,tzn nie świeciłam się jakoś po nim,ale czerwone szybciej się wchłania wg mnie takie sobie jeśli nie wiesz jaki dobrać sobie kosmetyk,a lubisz czerwone serum,weź krem czerwony na noc,Musso mi poleciła,mam go i jest boooski
Cytat:
Napisane przez Sarasfati
Cześć Lalki
Mam do was pytanko i bardzo prosze o odpowiedź
Mam zamówienie na 3 produkty z Anew. No i czytam ja sobie w demo o ofercie 45% opustu, a pod zdjęciem kremików takie info :
Program zarobkowy Anew dotyczy produktów z Katalogu 14/2011. Oferta działa w ramach jednego zamówienia.
No i moje pytanie brzmi: jak to z kat 14/2011?? Zamawiac będę z 15 i demo tez jest z 15.
Acha! Liderka mi mówiła, ze jeszcze można wybrac jakiś prezent przy zakupie 3 produktów, ale chyba jej sie cos pokićkało...
|
pomyłka w druku,miałam to samo a prezent...może to,że krem do rąk rozjaśniający Anew przy zakupie dowolnego produktu Anew jest za 8,90? no ale to nie prezent,bo trzeba zapłacić
Cytat:
Napisane przez Sarasfati
Dziewczyny i jeszcze jedno pytanie: Dla faceta muzyka-lekkoducha to raczej lepszy będzie zestaw Black Suede Touch niż Signature prawda?? Próbuję właśnie wpłynąć na koleżankę, która nie znając zapachu Signature (sugerując sie stroną zapachową) wybrała własnie ten zapach....
|
Black Suede Touch Signature jest piękny,ale dla faceta po 40,klasyczny,poważny,eleg ancki,dla muzyka za ciężki
a mnie się tak podoba nowe Incandessence Lumiere z pachnącej strony kremowo-miodowe z nutką kwiatów,boskie
|
|
|