2011-10-28, 00:34
|
|
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Napisane przez tyszka_
Dobra ja się już zamykam. Własnie zjadłam 3 kromy z pastą z tuńczyka (od wczoraj się przegryzła i jest pyszna   ). Czeka mnie jeszcze co najmniej 4-5 godzin zabawy z pracą inżynierską. Dziś chyba wcale nie pośpie a rano do promotora yhhh. Życzcie mi szczęścia 
Dobranoc 
|
owocnej pracy.
Ja spędzam nocke z historią 
Cytat:
Napisane przez whisky79
Ja niestety mam wybitnie podatne na puszenie i falowanie.Mi wystarczy,ze zwiaze gumka i sie takie odcisniete zrobia w tym miejscu  Ja za sam zabieg wydalam 160 f a ze teraz sie lecze prywatnie zeby moc miec kiedys bejbika to nie stac mnie na takie wydatki...A powiedz,Tobie tez keratyna odbarwila wlosy?/
|
Nie odbarwiła mi włosów
Do Polski wbijaj- za zabieg 300-400 zł w zależności od długości włosów- a ja mam długie A czym myłaś potem włosy? Mi fryzjerka mówiła,że to ważne żeby myć szamponami bez soli- na zmianę ten keratynowy i dziecięcy Chociaż mi kasy było szkoda i myłam tym z keratyną co 2 tygodnie a yteraz co miesiąc. A co jakiś czas stosować dobre kosmetyki fryzjerskie z keratyną- inaczej szybko efekt minie. Rajuuu szybko Ci minął efekt. A tyle kasy wydałaś. Też bym była wkurzona jakby włosy znowu strajkowały.
Bejbik ważniejszy od włosów no i jaki kosztowny będzie!
|
|
|