Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-27, 23:57   #3232
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

A pi razy drzwi na jaki miesiąc będzie dzieciaczek? Czerwiec? To faktycznie ciężka sprawa z tym przelotem ale co dzieci to różne reakcje

Muszę Wam się pochwalić (może nie zapeszę) dopiero co wczoraj żaliłam się, że Filipek śpi tylko z nami a dzisiejszą noc spędził w łożeczku!! I to tylko z jedną pobudką o 3 spał w dodatku godzinę dłużej, jestem w szoku, wreszcie coś dobrego i nawet słoneczko dziś wyszło
termin porodu 9ty czerwca

o super brawa dla Filipa

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
I wreszcie chyba mogę dodać zdjęcia! Więc dodaję Filipka, które miałam dodać wczoraj, chwalę się jak już ładnie siedzimy i nowych butów na jesień, bo widzę, że temat butów też był, ale mnie ominął
supcio synek buty tez fajne

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Z dzidzią dobrze, Pani dr mnie zbadała, wszystko dobrze, posłuchałam serducha niestety nie miałam robionego usg, więc płci się nie dowiedziałam ani też żadnego zdjątka nie mam dla cioć. doktorka uargumentowała to tym, że na to 3d idziemy niedługo więc nie będzie robić. trudno zostaje nam czekać do tego usg 3d

uciekam, miłego popołudnia
no to swietnie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
ja i mąż jesteśmy spod znaku bliźniąt
my z mezulem tez jestesmy blizniaki i dzidzia tez bedzie spod tego samego znaku

dalenka - nie kazdy spod znaku blizniaka jest zly

Maz dzisiaj byl w domu wiec bylismy zalatwic pare spraw .. i .. troche Was oklamalam juz w poniedzialek 31go bede miala usg cos mi sie pokrecilo .. dzownili dzisiaj potwiedzic wizyte i sie dokladnie dopytalam co i jak ... takze odliczam dni do wizyty

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora