Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-28, 11:03   #3071
Zia_
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Wam pisalam, zmienilismy imie ... Wahalismy sie miedzy Annika a Julia, zdecydowalismy sie na Annika, po czym moj maz zaczal narzekac ze to chyba nam sie chwilowo pododba a Julka byla na tapecie od lat, wiec damy Julia. Malej sie te imie chyba tez bardziej podoba bo ostatnio jak mnie popukala to przylozylam dlon do brzuszka i powiedzialam ''Jula kopnij mame jeszcze raz'' i dostalam kopniaka
Julia piekne imie Na poczatku je odrzucilam tlyko z powodu ogromnej popularnosci w Polsce, ale jak sobie pomysle ze moglabym meic coreczke Julke to mnie az skreca z checi dania tego imienia! Cos czuje ze ta nasza Anna nie jest jeszcze ostateczna

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Wpadam tylko na chwile zeby sie pozegnac , wyruszamy w kazdej chwili, wiec 3-4 dni mnie nie bedzie!
Zamelduje sie zaraz po przyjezdzie do domku
: kciuki: za udana podroz!

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
ja od kilku dni spie jak dziecko,wlasciwie po dobranocce drzemka i tak ...budze sie o 23,zeby zmienic stroj na nocny i spowrotem kima.
Ja tez mam malo energii - basen i praca, jak wracam do domu to kanapa, potem zbieram sily na prysznic i co najlniej 8h snu.

Napisze wam jaka sie ostatni zrobilam wrazliwa i malo asertywna:
Wczoraj na lanczu poprosilam kobite w kantynie o dokladke bo mi super mala porcje nalozyla a ta do mnie 'this is a portion' i nie dolozyla mi wiecej. Ja buzka w podkowke i odeszlam smetna, normalnie az mi sie chlipac chcialo.
Dzis to samo, poszlam na basen a tam na 10 torow chyba tlyko dwa dostepne, na reszcie nikt nie plywa (pewnie zarezerwowane dla sportowcow co tam trenuja). No na tych dwoch dostepnych torach tyyyle ludzi ze plywanie tam odpada bo to bardziej wymijanie by bylo. Znow buzia w podkowke i prawie lzy w oczach Normalnie mnie takie bzdury nie ruszaja a teraz byle co mnie zasmuca, zwrusza itp. Ah te hormony
A z pozytywow to chyba bede pierwsza z nas ktora bedzie miala wozek
Myslalam kupic go tak za miesiac-dwa, ale ze polowalam na uzywany i trafil sie dokladnie taki jak chcialam (model, kolor, fotelik z baza i foliami w komplecie) to sie nie zastanawialismy dlugo. Jutro odbieram, oczywiscie jesli sie okaze ze naprawde jest w dobrym stanie i zadbany. Trzymajcie kciuki! To bedzie nasz pierwszy zakup bobasowy i od razu z grubej rury, ale co tam

Lena_mi, juz wczoraj Ci mialam pisac ze baaardzo mi sie twoje zdjecia podobaja, tzn i ty sliczna i zdjecia takie klimatyczne!

Emigra i Gosica
- obie macie super kurtki. Mi sie moja taniocha super nosi ale wasze jednak ladniejsze, takie zgrabniejsze.

Edytowane przez Zia_
Czas edycji: 2011-10-28 o 11:08
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora